.

14.12.2012

I Got a Feeling...


Miten musta tuntuukaan, että lunta on taas vaihteeksi satanut ainakin yhden joulun tarpeisiin...

Aamulla reippaana lumitöihin, ja sen jälkeen liukuhihnasynttäreitä purkamaan. Luvassa on siis lauantaille kolmet synttärit. Miksi kaikki ovat halunneet syntyä joulukuussa? No hyvä on, itsekin synnytin yhden jouluksi :)

Mukavaa viikonloppua! Yllättääkö joulu (jälleen), vai onko kaikki jo kauniisti valmiina?

Hyvä, hyvä... perässä tullaan...


4 kommenttia:

 1. Minulla samankaltaisia 'ongelmia': kaikilla on synttärit joulukuussa, plus sitten vielä pikkujoulut ja muut tapahtumat, joten juhlasta juhlaan olen kulkenut tämän joulukuun ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä joulukuun lapsia riittää :) Ja sama juttu mullakin, monia joulukuun extra menoja on löytynyt kalenterista, joten tylsää ei ole ollut ainakaan :) Tällä tavalla tämä pimeä ajanjakso tosin sujuu kuin siivillä :D

   Poista
 2. Joulu ei pääse yllättämään, mutta tämä lumen määrä aina tuntuu ällistyttävän, paljon sitä on ja lisää näyttää satavan. Täällä Turussa vielä "virkistävä" tuuli bonuksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinulla on sitten jouluvalmistelut ja -hankinnat hyvässä kuosissa, jos joulu ei paljoa yllättele :) Sittenhän se joulu voi tuolta pikku hiljaa lipua jo kohdalle.

   Aika jämäkkä tuuli puhaltelee nyt täällä meilläkin. Heitin karvamaton aamulla ulos hetkeksi, ja sen hetkisen kuluttua matto olikin saanut aikamoiset lumipesut.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...