.

17.12.2012

Vielä viikko

Viikon päästä heräämme jouluaattoon. Aika kiva juttu! Minulla on perinteisesti jouluvalmistelut vähän vaiheessa, mutta se ei erityisesti stressaa, kun aikaa on vielä runsaasti lahjojen ja ruokatarpeiden hankintaan. Tämä viikko menee myös ihan normaalin työviikon puitteissa, ja sen lisäksi on myös hieman lasten joulujuhlia ja muita poikkeavia kuvioita. Lahjahankintoja olen tehnyt jonkin verran jo nettikauppojen puolella, ja nyt vain odotan, että lähetykset rantautuvat meidän asiamiespostiimme. Kaupoilla käyminen taitaa kuitenkin olla vuorossa tämän viikon puoli välin tiennoilla. Saa nähdä kuinka hilpeällä mielellä se tulee sitten luovittua.

Mukavaa viikkoa! Lähtisikö päivä jälleen käyntiin lumitöiden merkeissä...

4 kommenttia:

 1. Minä tulin jo lumitöistä, raivasin vähän kellaria a nyt aion rahdata sinne epäkuranttia tavaraa keittiöstä: Haluan tilaa!

  Kivat kuvat joulun kuningatarkukasta!

  Mukavaa lumiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumityöt on tehty myös täällä heti aamusta. Uutta lunta odotellessa :)

   Olisipa kellari tai mikä tahansa muu lämmin varasto, johon voisi viedä osan tavaroista (tain hankkia kirppikseltä projekteja, joihin ei voi heti ryhtyä)!

   Mukavaa joulun odotusta myös teille!

   Poista
 2. Voi miten ihanasti amaryllis Blossa-pullossa ja hyasintit kauniissa teräs(pelti?joku muu?)purkissa sopivatkaan yhteen - tykkään!

  Lumitöitä saa taatusti omakotiasuja tehdä nyt, näin kerrostalossa on kovin helppoa siltä osin. (Muuten aina ei, jos lukee YLE:n kerrostalokyttäys-keskustelua, voihyvääpäivää, onneksi olen eksynyt täyspäisten ihmisten taloon - sekin kun on vähän tuurikauppaa - vaikka on eri-ikäisiä ja ääniäkin kuuluu joskus naapureista - kamalaa! :D)

  Mukavaa joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintit ovat metalliruukussa. Kiiltävä pinta on muuten ok, mutta sormenjäljet siihen on näköjään jo jääneet :)

   Eri asumismuodoilla on tietysti puolensa. Kyllä omakotiasujallakin voi olla "vaivaa" naapureista, mutta kerrostalot ovat tietysti ihan oma lukunsa.

   Radiossa juuri mainittiin jotain tuosta kyttäys-keskustelusta, ja hyvinkin voin uskoa, että homma on mennyt joissain taloyhtiöissä "vähän" överiksi.

   Kiitos samoin, mukavaa joulun odottelua!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...