.

12.12.2012

121212121212. Hyvä päivä mennä naimisiin? Kuka menee?

Makrotexin (84.) aiheena on tänään 3 x 12, ja meiltä kotoa sille löytyi vastaukseksi uutukainen BoConceptin kello. Ystävä toi kellon Kööpenhaminan reissulta. Kiva, että sain kuriirin tälle kellolle, sillä sitä ei myydä Suomessa. Kello odottelee vielä kiinnitystä eteisen seinälle. Tästä tulee kaveri meidän lintujulisteen kanssa.

18 kommenttia:

 1. Monet seurakunnat ovat tarjonneetkin mahdollisuutta avioitua tänään joukkovihkimisillä ja laivaristeilykin oli kahdelletoista parille tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä päivä vihkiä, mutta ovatko häävieraatkin vapaana, jotta voivat osallistua juhliin keskellä viikkoa?! Ehkä se on vain järjestelykysymys, jos kutsu käy...

   Poista
 2. Taitaa olla aika suosittu vihkipäivä.

  Kiva kello.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tik tak, kello on simppeli, mutta kiva (koska siinä on vähän vihreää väriä)

   Poista
 3. Mun eno! menee naimisiin, eli mä pääsen häihin, jeeee!

  VastaaPoista
 4. Onpas näpsäkän näköinen kello. Enpä ollut tuota päivämäärää tullut ajatelleeksikaan, jotenkin kivoja nuo päivämäärien erikoisuudet naimisiinmenon tai muun kannalta, mutta itse viis veisaisin, eipä tosin häät häämötäkään nurkan takana. :D

  PS: Sain Pikku Linnusta kivan kuoren tänään ja kyllä nyt kelpaa ensi vuosi aloitella Kanelimaan kalenteri seinällä. Kiitokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitähän on ollut nyt sarjassa parina vuonna: 101010, 111111 ja nyt 121212. Ensi vuonna ei taidakkaan sitten natsata 131313 :)

   Kiva, että kalenteri tuli jo! Sain sellaista infoa, että eka erä kalentereja oli myyty loppuun ja uutta painosta oli jo tuolloin arvonnan aikana tuloillaan.

   Siitä se uusi vuosi sitten lähtee liikkeelle... :)

   Poista
 5. Sopiva julkistaminen uudelle hienolle kellolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi muuten pitänyt asettaa kellon viisarit aikaan 12:12 eikä 12:00. Aamulla ei hoksottimet olleet ihan terävimmillään.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Samaa mieltä :)

   Ja kiitos muuten pöllöstä! Se istuskelee nyt ihan muikeana tuossa meidän sohvalla. Pöllökin pääsee varmasti tässä vielä lähitulevaisuudessa poseeraamaan kuviin ja tunnelmiin :)

   Poista
 7. Upea kello kertoo hienosti haastevastauksen.

  VastaaPoista
 8. Kaunis kello ja hienot kuvat!

  VastaaPoista
 9. Kaunis kello! Ja hyvä että muistit 12.12.12 klo 12.12, minä en enää sitä muistanut kun tulin töihin ja jouduin haastattelutilanteeseen missä puitiin luottamuskriisiä Kotkassa - onneksi välillä saa tehdä hauskempia juttuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun työpäivä imaisee mukaansa, niin ei siinä muista enää erikoisia päivämääriä ja kellonaikojakaan :) Mutta tietysti jos tuo oli jonkun oma hääpäivä, niin eiköhän se mukavasti jäänyt aikakirjoihin ja omiin muistoihin.

   Nuoremman tyttäreni luokassa lapset olivat kuulemma taputtaneet ja hurranneet 12.12.12. kello 12:12. Aina on syytä juhlaan?! :)

   Luottamuskriisi Kotkassa - ei varmaan mikään kaikista kevyin aihe ja päivän aloitus...

   Poista
 10. Tyylikäs kello ja haastevastaus samoin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...