.

8.12.2012

Wanhan ajan joulukodit Loviisassa 2012

Loviisassa on jälleen kahtena viikonloppuna avoinna Wanhan ajan joulukodit. Jouluista tunnelmaa pipareineen ja glögin tuoksuineen pääsee tänä vuonna nauttimaan kuudessa eri kodissa.

Kävin tänään ensi kertaa kohteessa nimeltään Kuninkaanlampi, joka on tosin ollut jo pitkään mukana sekä Loviisan Wanhat talot että Wanhan ajan joulukodit -tapahtumissa. Tämä kohde löytyy osoitteesta Kuhlefeltinkatu 8. Kuninkaanlammen lisäksi piipahdin Pitkänpöydäntalossa, Ajurintalossa sekä Sinisessä talossa. Tein myös pieniä ostoksia Loviisan joulukodeissa sekä Laivasillan joulumarkkina-alueelta.

Joulukodeista pääset nauttimaan tämän viikonlopun lisäksi tulevana viikonloppuna (15. - 16.12.12). Suosittelen!2010, 2011 & 2011

8 kommenttia:

 1. aivan ihanan näköisiä koteja, parempi ettei mene tuonne, rupeaisi oma koti tuntumaan ihan tyhmältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivannäköisiä joulukoteja on tapahtumassa nähtävillä. Ja voihan tuon aina ajatella myös sillä tavalla, että nauttii näkemästään, ja kenties inspiroituu toteuttamaan jonkun hyvän näkemänsä idean omassa kodissaankin.

   Poista
 2. Tosi kauniit kuvat! Asun itse Loviisassa ja joulutunnelmaa ei saa ellei ole käynyt Kuninkaanlammen talossa. Äitini asuu melkein naapurissa joten nämä ovat lapsuudenmaisemani, olen luistellut lammen jäällä 40 v sitten :-)
  Kivaa kun mainostat Loviisaa näin näkyvästi!
  Kirjoitin myös itse vähän markkinoista ja Kuninkaanlammesta blogissani, ruotsiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Carita!

   Minä kävin tosiaan nyt ensimmäisen kerran Kuninkaanlammella, ja ihastuin kyllä miljööseen ja taloon. Lampi on varmaankin tosi kaunis myös kesäiseen aikaan, joten täytyy palata kohteeseen Wanhojen talojen aikaan, jos Kuninkaanlampi pysyy edelleen kohteena.

   Muutenkin tuo osa Loviisaa oli minulle entuudestaan tuntematonta, joten oli tosi kiva "eksyä" sinnekin. Kaunista seutua!

   Poista
 3. Kyllä lumi vain tuo tullessaan jouluisen tunnelman. Olet jälleen kerran ikuistanut kauniita, lämpimiä tunnelmia. Kyllä näitä on ilo katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun olen käynyt joulukodeissa useampana vuonna, niin lumitilanne on vaihdellut reilusti vuosien varrella. Kieltämättä lumiset maisemat luovat kauniin ja jouluisen tunnelman.

   Hauska muuten käydä katsomassa (ja kuvaamassakin) koteja, jotka ovat aidosti vanhoja. Vaikka uudet talopaketit (niinkuin meidän) kunnioittavat vanhaa puutalorakentamista, niin on vanhoissa taloissa aina se ihan oma tunnelmansa.

   Poista
 4. Vastaus Sulle mun blogissani: Forumin markkinat ovat auki vielä 9.12 ja 15-16.12! Ehdit hyvin sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Ensi viikonloppuna voisinkin käydä Forumin markkinoilla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...