.

27.12.2012

Design + Calendar 2013 = Print

Kohta sanotaan heipat kuluvalle vuodelle, ja on aika suunnata katseet kohti uutta vuotta. Perinteisesti olen vuodenvaihteen tiennoilla esitellyt teille muutaman kivan vuosikalenterin, jonka voi käydä tulostamassa ilmaiseksi itselleen.

Joel Pirelalta löytyy kalenteriprintti tällekin vuodelle. Löydät 2013 -version täältä. Hänen vuosikalenterinsa tekee edelleen kunniaa huonekalujen design-klassikoille.

Toinen hauska ja värikäs vuosikalenteri löytyy Bluewood Studiolta. Kalenterin innoittajana on toiminut Pantonen värikartta, ja sen ovat työstäneet meille printiksi Heidi Helyard ja Keeta Nova.

Muita tyylikkäitä vuosikalentereja ovat esimerkiksi Noa Bembibren Cats Let Nothing Darken Their Roar, Hanna-Riikka Heikkilän Kanelimaan kalenteri ja Marimekon seinäkalenteri 2013. Nämä viimeiseksi mainitut löydät erinäisistä nettikaupoista sekä muilta jälleenmyyjiltä.

"Hide in the Shadows of a Toxic Tiger" sanoo Bluewood Studion vuosikalenterin helmikuu oranssin värisenä. Mikä on sinun suosikki värisi? Koko kalenterin voit ladata pdf-muotoisena täältä!Image © Bluewood Studio


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...