.

15.3.2013

Vitamiinit kehiin


Perjantai iltana tuntuu, että jonkinlainen piristyskoktaili olisi paikallaan, mutta lähinnä tässä tulee turvaudutta Earl Grey -teen palauttavaan vaikutukseen. Jälleen kerran viikko on suurin piirtein paketissa, ja huomenna vitamiinivaikutuksia haetaan ainakin ulkoilun merkeissä. Toivottavasti aurinko jaksaa vielä paistella, ja ainakin vitamiinien aakkosista löytyy silloin annos d-kirjainta.

Loviisalaiselta kirpputorilta löytyneet vitamiinipurkit toimivat tällä hetkellä ihan koristeina. Jotain pientä noissa voisi säilyttääkin, sillä posliinipinta on helppo pitää puhtaana. Jospa vaikka ostaisi mausteita reilummassa pakkauksessa, ja annostelisi apteekkipurkkeihin sopivan satsin. Purnukat voisivat sitten oleskella hellan välittömässä läheisyydessä kokkaushetkiä odotellen.

Nyt siis hyvää viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Mäkin haluaisin löytää vanhoja apteekkipurkkeja, mutta ei täällä vaan sellaisia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retki Loviisan suuntaan jonain päivänä? :) Kyllä noita aina välillä kävelee vastaan.

   Poista
 2. Voi äh kun noi on hienot aina vaan. :)

  Tutkailin huutonetistä, josko siellä olisi noita, joko hain jotenkin väärin (mitä en usko, koska hain monella tavalla) ja sain tulokseksi vain jotain teknistä härpäkettä, hmph... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä apteekkipurkkeja aina välillä eteen tulee. Laitan vaikka vinkkiä tänne blogiin, jos huomaan jossain vastaavanlaisia myynnissä.

   Poista
 3. Voi ei, aivan ihania ovat vitamiinipurkkisi! Minä en ole tuollaisiin ikinä törmännyt, mutta kun törmään niin uusi koti heitä odottaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kieltämättä aika kivat varsinkin kun ovat valkoiset. Ruskeita apteekkarin pulloja näkee kyllä useammin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...