.

5.3.2013

Outo oranssi

Oranssi on väri, joka kiehtoo minua, mutta tuntuu myös kaikkein vieraimmalta kirkkaista väreistä. Tänä keväänä oranssia on tarjolla ainakin vaatetukseen (hiplasin kaupassa jo oransseja housuja), ja ehkä jopa pieninä annoksina kodin sisustukseen. Vierastan hieman myös oranssin pehmeämpiä sukulaisia, joihin lasken aprikoosit, lohet ja muut valkoisella puuteroidut oranssin kaverit. Välillä tosin sattuu kohdalle joku niin onnistunut sävy, että sydän sulaa ja tuote lähtee ostoskoriin. Pikku hiljaa vieraaksi koettu väri keplottelee itsensä tykättyjen listalle.

Leikkokukat ovat hyviä apulaisia uusien värien testailussa. Kukkakimpun muodossa on kiva fiilistellä jotain (itselleen) uutta kirkasta väriä. Hetken väriloisto on osa kodin sisustusta, ja sitä jää joko kaipaamaan tai sitten seuraava kimppu on jälleen sitä tuttua oman kodin värimaailmaa.

2 kommenttia:

  1. Oranssi on se outolintu myös mullekkin, mutta pastelliset versiot menevät ihan hyvin. Nyt esim persikka on taas tulossa suosikiksi. Ihanat kukat kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persikka ei ole minulle vielä kolahtanut, mutta voisin kyllä kuvitella että mintun ja muiden pastellien vanavedessä tuo toimisi myös.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...