.

30.3.2013

Nuokkuvat

Putosin pääsiäisen kelkasta. En ehtinyt hakea pääsiäiskoristeita kaapista esille, joten ehkä jätän suosiolla tämän pääsiäisen väliin. Pajunkissoja meillä on kyllä maljakossa ihan sellaisenaan. Ovat toki kauniita ilman höyheniäkin. Pajunkissojen lisäksi meillä on hieman kukkaloistoa esillä.

Kukkakaupassa valinta ei osunut keltaisiin vaihtoehtoihin, vaan valkoiset leinikit pääsivät ostoskoriin, ja sittemmin nuokkumaan ruskeaan vaasiin. Kyseinen maljakko on tämän päiväinen kirppislöytö.

2 kommenttia:

  1. Hih, mulla meinasi käydä melkein samoin! Havahdun kaikkiin juhlapyhiin aina hirveän myöhään, sitten alkaakin kauhea kohellus koristeiden kanssa! Siinä myös syy, miksei meillä rairuohoakaan näy muuta kuin silloin jos lapsi on sitä koulussa istuttanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppujen lopuksi en viitsinyt kaivaa pääsiäiskoristeita esiin, varsinkin kun tapetointihommakin oli vielä pääsiäiseksi luvassa. Meidän nuorempi tyttö muuten istutti ruohoja koulussa, mutta sielläkin oltiin vähän myöhäisenä liikkeellä, kun ruoho ei kerinnyt pääsiäiseksi. Juuri nyt se tosin on ihan loistossaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...