.

7.3.2013

Titityy


Titityy titityy. Iloinen ja keväinen linnunlaulu kuuluu jo useimpina päivinä tuolla ulkosalla. Lintumaista tunnelmaa on hieman myös meidän ruokatilan senkin päällä, jonne on muuttanut pari sievää sirkuttajaa. Aika hiljaisia nuo tosin ovat vielä ainakin toistaiseksi olleet.

Tällä hetkellä tuntuu, että meille tulee pääsiäinenkin hillityissä väreissä. Ainakaan toistaiseksi en ole innostunut nostelemaan riemunkirjavia koristeita esille. Mutta vielähän sitä ehtii...

2 kommenttia:

 1. Voi ei mikä mulkosilmätipi. Alkoi ihan naurattamaan tuon tirpan ilmeet! xD

  Enpä tiedä mitä pääsiäismäistä meille eksyy. Vielä ei ihan hirveästi innosta, mutta varmaan tarvis tuon tytön vuoksi vähän jaksaa panostaa pupuihin, tipuihin ja vehnänoraihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, osuva nimitys tuo mulkosilmätipi :) Näillä kahdella tuntui kuitenkin olevan aika henkevät ilmeet, kun lintuja tarkasteli kameran kanssa vähän eri kulmilta.

   Juu, pikkuisille tyypeille pääsiäistiput ja -puput sekä ihan höyhenet ovat ihania juttuja. Veikkaisin, että meidän 11-vuotias tulee pistämään pääsiäisoksiin maailman kauneimmat värit esille, ja sitten maljakko nostetaan keskeiselle paikalle. Äidin on siinä turha yrittää lusmuilla pääsiäisen vietosta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...