.

25.3.2013

Cole & Son Cow Parsley ToDo

Kolme rullaa uutta tapettia odottaa sitä oikeaa hetkeä. Toivottavasti ehtisin pääsiäisen aikana laitella nämä tapettirullat ihan seinälle asti, ja saisimme uutta ilmettä ruokailutilaamme. Cow Parsley -tapetista meille tulee mustapohjainen versio, jossa on valkeat kuviot (66/7046). Odotan ihan innosta soikeana uuden seinämme näkemistä.

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kivalta vaikuttaa ainakin näytepalan ja tapettikirjan perusteella. Toivottavasti toimii hyvin myös meidän seinäkkeellä!

   Poista
 2. Tuo on ihana valinta! Nythän miun on hyvä kirjoittaa, että kyseisestä kuosista tykkäsin ja oli suosikkini jnejne, mutta totta sikäli, että tykkään (eikös tuosta ole se ruskea vai beige sävy uutena vai sotkenko johonkin toiseen) ja jos olisi tapetoitavaa, niin nalli napsahtaisi helposti juuri tuolle samalle.

  Puunrunkovaihtoehto (onhan se saman firman... mitäpä sitä googlettamaan, kun voi arvailla kommenteissa tälleen ;)) on myös kaunis, mutta tuo valitsemasi minusta kivampi, tosin puunrunkoja katson ihan mieluusti toisten kodeissa (blogeissa) ja tykkään. Ja mustavalkoinenhan on aina hyvä vaihtoehto sisustuksessa, tästä olen tainnut "joskus" mainta. :)

  Onpa kiva sitten nähdä, miten tapetti muuttaa teidän kodissa tilan ilmettä ja luonnetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se runko tapetti (Woods?!) on kanssa Cole&Sonin mallistosta. Ja nykyäänhän siitä on myös se hassunkurinen Contemporary Restyled -versio, jossa koivurunkoisen metsän siimeksessä kasvaa päärynöitä :)

   Itse olen nähnyt tästä Cow Parsleystä myös hauskan keltaisen version. Olisi ihan eri fiilis, jos mustan seinän tilalle tulisin keltaista.

   Nyt kun saisi vaan nämä rullat seinälle asti, niin pääsisi sitten fiilistelemään todenteolla!

   Poista
 3. Täällä odotetaan kans lopputulosta - tulee varmasti hieno! Heti kuvaa, kun on valmista, pliis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, heti kun on tapsukat seinällä, niin kuvasaldoa satelee! :)

   Poista
 4. Meillä on tuota samaa tapettia:

  - tuulikaapissa sähkökaapin päällä: http://omastapajasta.blogspot.fi/2011/03/pari-oivallusta.html
  - kehyksissä eteisessä: http://omastapajasta.blogspot.fi/2012/06/v-p-a-n.html
  - kodinhoitohuoneen takaseinällä: http://omastapajasta.blogspot.fi/2012/03/k-e-l-p-a.html

  Ja kyllä me tykätään. Yhtään ei haittaa, vaikka on samaa tapettia parissa eri paikassa. :)

  Meiltä löytyy myös Woods tapettia, ja sillä on päällystetty ruokailutilan kaappiristö: http://omastapajasta.blogspot.fi/2011/01/ruokailutila.html

  Ei ihan perustavalla käytettynä, mutta toimii meillä.

  Odotan innolla teidän uudistusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näyttää, ja tuo Woods on tosi kivannäköinen kaapin ovissa. Onko tapettiratkaisu ovipinnoissa kestänyt hyvin käyttöä tuosta vetimen läheisyydestä?

   Minusta tuo teidän Cow Parsley näyttää musta-beigeltä, vai huijaako silmäni / näyttöni? Itse tilasin paristakin sävystä näytepalat, ja testailin niitä seinille (aiemman postauksen viimeinen kuva: http://kotikolmelle.blogspot.fi/2013/02/tapettimietteita-paatoksia.html) Mietiskelin loppuvaiheilla päätöstä kahden eri sävyisen Cow Parsleyn ja muutaman Borås tapetin vaihtoehtojen välillä.

   Poista
  2. Totta, tuo meidänhän tapetti onkin mustabeige.

   Woods on todella hyvin kestänyt kulutusta kaapinovissa, sillä lakkasin tapetin päältä kertaalleen himmeällä lakalla. Voi jopa nihkeällä pyyhkiä liat pois! :)

   Poista
  3. Hyvä idea ja kiitos vinkistä! Laitan tuon tapetoinnin + kevyen lakkauksen muistiin itselleni tulevia projekteja ajatellen :)

   Poista
 5. OI OI OI OI! Cow Parsley on mun ihan lempparitapetti tuon Woodsin lisäksi. Se vaan on niin hieno! Pitkään pähkittiin silloin keittiöön tuon Parsleyn ja Woodsin välillä. Ehkä meillekin siis vielä joskus tulee tuota Parsleytä.

  En millään malta odottaa, että näen kuvia siitä teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä Cole & Sonin luontoaiheisissa tapeteissa on se "jokin". Ehkä ne ovat sen verran graafisesti toteutettuja luontoaiheesta huolimatta, että kestävät aikaa ja sopivat monenlaiseen sisustukseen.

   Kuvia tulee heti kun tapetit on ripustettuna seinälle :)

   Poista
 6. Meilläkin kolme rullaa odottaa laittajaa. Ilmoitapa,kun olet saanut seinälle,niin voin sitten käydä toteamassa,että oikean valinnan teimme. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on siis samanlainen tapettiurakka tiedossa! Eiköhän nämäkin mene seinälle melko vauhdikkaasti kun saa vaan esivalmistelut tehtyä (ruokatilan senkki pitää tyhjentää, jotta sen saa siirrettyä).

   Postailen heti, kun saan tapetoinnin tehtyä!

   Poista
 7. Loistava tapettivalinta :). Meillä samaa mustavalkoista CowParsleyta löytyy makuuhuoneen seinältä (http://meitikka.blogspot.fi/2013/03/makuuhuoneen-minimuutos.html
  Jo pari vuotta on sitä seinällä katseltu (http://meitikka.blogspot.fi/2011/04/makuuhuoneen-pikaremppa.html) eikä yhtään kyllästytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs näyttää hyvältä tuolla teidän makkarin seinällä! Hyvä valinta tosiaan! :)

   Poista
 8. Loisto valinta! Meillä on tuota tapettia makuuhuoneen/pelihuoneen seinissä ja on todella upea tapetti. Se on ollu kohta seinässä neljä vuotta ja edelleen ihailen sitä kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli tapettia valitessa sellainen fiilis, että tämä kuosi kestää aikaa. Kiva kuulla, että tapetti tuntuu myös käytössä hyvältä, eikä siihen kyllästy heti kohta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...