.

10.3.2013

CosyPerjantaina piipahdin parissakin sisustuspuodissa. Helsingin Vinkel Homes myy hollantilaista HKliving -tuotemerkkiä, jonka valikoimassa on mukavia, osittain tehdastyylisiä ja värikkäitäkin tuotteita. Itse olen ihaillut kyseisen brändin tehdastyylisiä valaisimia, jotka ovat myös melkoisen kookkaita ja näyttäviä. Juuri nyt valaisimien hankinta ei ole meidän kodissa ajankohtainen, mutta aina on tilaa muutamalle tyynylle. Tällä kertaa tyyny toi mukanansa hieman punasävyistä tunnelmaa.

I love to visit home decoration stores. Quite often I'm just wandering around the store and checking out what's new and inspiring. This time I visited Vinkel Homes in Helsinki. They are selling a Dutch brand called HKliving. This cosy canvas cushion is from their collection. 

Ni Hao Yall

10 kommenttia:

 1. Kaunis tyyny...ja ihana tuoli jolla tyyny on...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on minustakin tosi kiva. Ja kirppislöytöjä tietysti :)

   Poista
 2. Mahtava tyyny ja tuoli myös!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana tyyny!

  Ja cosy...suosikkisanani. Cosy&country, mitä muuta sitä ihminen voi kaivata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa sen ainakin olla pitää! Tai sitten pitäisi olla hirmu iso asunto, jossa on pönötyspuoli erikseen (mihin sitä sitten tarvitsisi...)

   Poista
 4. Great shot! If their other items are anything like the pillow, I could probably spend a day in there.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The little store in Helsinki had a fabulous selection of home decoration products. One of the brands that they are selling is Dutch HKliving, which is quite inspiring collection. A bit industrial and rough together with colorful happy feelings - that's a combination that I'm totally fond of.

   Poista
 5. Älyttömän hyvän näköinen tyyny, en ole ennen tuollaiseen missään törmännytkään! Tuo tuoli muuten näyttää kovin samanlaiselta kuin mitä meilläkin jossakin varastossa on. Se on äitini vanha koulupöydän tuoli, täytyykin tsekata sen nykykunto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuoli tuli kirppikseltä ja täytyy kyllä sanoa että se on melkoisen mukava istua. Työpöytään nähden se on pikkuisen matala mutta esim eteisessä toimii todella hyvin.

   Näitä HKlivingin tyynyjä oli eri kuvioilla ja väreillä, joten mulle jäi vielä ajatus, että ostan tälle tyynylle yhden saman sävyisen kamun :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...