.

9.3.2013

Tunnelma

Jostain syystä makuuhuoneeseeni on keräynyt hieman romanttinen tunnelma. Tapetin valintakin on loppujen lopuksi vähän yllättävä, sillä kulta taikka sininen eivät ole lempivärejäni. Tapetin valinnan aikoihin oli kyllä todellinen hellejakso, joten olen jälkikäteen ajatellut, että viileän turkoosin sävyinen kuvio tapetissa tuntui mukavalle, ja sitä myöden ihastuin tapettiin. Sittemmin olen useaan kertaa ihmetellyt, että miten päädyinkään tähän tapettikuosiin.

Makuuhuoneen kalusteet ja piensisustus ovat pääsääntöisesti valkoisia. Mukana on muutamia hopeisia yksityiskohtia, eli en ole välittänyt siitä, että seinissä on hitunen kultaista tunnelmaa. Ihan hiljattain hankin muutaman pienen maljakon ja hopeisen koristepullon, jotka tuovat pikkuisen sisustuksellisuutta huoneeseen. Muita koriste-esineitä huoneessa ei juuri olekaan.Hopeinen pullo - Vinkel Homes, Helsinki | Pienet lasipullot - Vanille Home, Loviisa

4 kommenttia:

 1. Kuvissa on unimaailman tunnelma (: Sopii makkariin ja valkoiset ruusut on niitä parhaita. Ihanat kuvat!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Sanna! Makkarin tunnelma on kieltämättä nykyisellään rauhoittava, joten siinä mielessä myös värimaailma on ihan okei.

  VastaaPoista
 3. Näyttää ihanan levolliselta ja rauhalliselta. meilläkin on makkarissa pääväreinä sininen ja valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuolla ainakin tulee nukuttua joten siinä mielessä värimaailma on onnistuneen rentouttava ja unettava :)

   Sininen ja valkoinen on kiva yhdistelmä, ja toisaalta voisi ajatella että yhdistelmänä jopa kesäinen.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...