.

18.3.2013

Cake CupKuppikakku vai kakku kupissa? Kuppikakkusten ohella kakkukupit ovat hauskaa tarjottavaa. Viikonloppuna meillä oli herkkuna lasiin tehtyjä kakkuja (Lidlistä). Näissä oli makuna joko mansikka tai tiramisu. Kummatkin olivat ihan hyvänmakuisia, ja italialaiseen tyyliin niissä maistui myös hieman likööri.

8 kommenttia:

 1. Tää on ny ihan huuli pyöreenä...
  - siis onko tota myynnissä Lidlissä ihan valmiina lasissa?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Lidlissä tälläisiä on ainakin juuri nyt "Deluxe" tuotemerkillä. Kun jälkkäri on syöty, niin kaupantekijäisiksi jää tuo keräilylasi :)

   Poista
 2. Mmmmmmm.... :-)

  Greetings from The Netherlands,
  DzjieDzjee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coffee and Tiramisu is a match made in heaven :)

   Have a great week!

   Poista
 3. Mitä ihmettä :o löytäisiköhän lähialueeni lidlistäkin tommonen, aika erikoinen ja upean herkullisen näköinen ! varsinkin tuo marimekon muki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No veikkaisin, että näitä on jokaiseen Lidliin ainakin tullut. Joten Deluxin merkeissä vaan ihmettelemään sinne kylmähyllylle :)

   Marimekon mukit sitten täytyy sitten käydä hankkimassa vähän jostain muualta :)

   Poista
 4. Noi on ihan törkeen hyviä. Ongelma on vaan niissä se että en ole ainoa, joka on samaa mieltä. Tiramisu-laseja kun on tarjolla, jään yleensä ilman. Paikalla on enää tyhjä pahvilaatikko jäljellä.
  Lasejakin on kertynyt kivasti, joskus on natsannut ajoituksen kanssa. Yleensä ei. Esim tällä kertaa en saanut yhtään.

  Vieläkin vihastuttaa, kun kerran mies meni kauppaan ja toi minulle YHDEN, vaikka siellä olisi ollut näitä laatikollinen. miehet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No suhteellisen hyviä ovat :) Viime viikonloppuna suurin piirtein elin näillä, eli kumpaisenakin päivänä meni kaksi jälkkäri ihan omaan napaan.

   Ajattelin, että vielä pari lasia pitäisi saada lisää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...