.

4.3.2013

Aamusimulaattori


Aurinkoista maanantaita!

Kirkas auringonpaiste näyttää ihan keväältä, kun sitä tarkastelee sisällä istuen. Kaihtimien välistä valo siivilöityy kauniisti, ja herättää uuteen reippaaseen viikkoon. Aamulenkki saa kuitenkin vielä odottaa vuoroaan. Jospa aurinko saisi ilman hieman lämpenemään, niin myös tuntuisi keväältä. Pakkanen huitelee juuri nyt aika huikeissa lukemissa, ja uutta puhdasta lunta on kuin sydäntalvella konsanaan.

8 kommenttia:

 1. Ihanat vihreät värit pilkistää olohuoneesta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosiaan muutama vihreä elementti sohvanurkan puolella. Keittiössä puolestaan on tällä hetkellä keltaista, joten näitä kumpaistakin väriä on näkyvillä samassa isossa tilassa.

   Poista
 2. Lunta tosiaan tuli tänne Turkuunkin "ihan kivasti" viikonlopun aikana. Eilen iltapäivälla vasta alkoi seljetä ja aurinkokin näyttäytyi mutta yöt ovat TOSI kylmiä vielä. Lämpöero yöllä ja päivällä on nyt huomattava, varsinkin, jos/kun pitää lähteä aamulla kunnon pakkasessa (ja tuulessa) liikkeelle ja sitten iltapäivällä onkin jo plussan puolella. Mutta samahan tämä on joka vuosi, että ei pitäisi (mutta minut aina silti kyllä) yllättää. :)

  Kaunis tuo jalallinen kulho, piti siitä jo aiemminkin mainita. En tunne tuon ajan lasia juurikaan (oletan, että menee vähintään 40-luvulle, jos ei vanhempikin, voin kyllä olla väärässä), mutta kauniita ovat monet käyttöesineet, juurikin kulhot, kipot, nekat ja vastaavat. Kun kohtuuhintaisena tulee vastaan, niin kannattaa napata mukaan, saa kattaukseen kivaa vaihtelua ja elävyyttä ja kaunishan tuo on yksinäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli eilen aamulla noin 30 senttiä uutta lunta etupihalla, joten piti hieraista muutaman kerran silmiä, ennen kuin lähti tekemään lumitöitä. Todellinen satanut lumimäärä oli varmaan oikeasti pienempi, mutta tuulet olivat saaneet lumen kasautumaan juuri meidän pihallemme (naapurilla oli vain 10 senttinen urakka :)

   Meillä oli tänä aamuna -24C ja nyt mittari näyttää kahdeksaa miinus astetta. Aikamoista kerrospukeutumista pitää harrastaa, jotta päivän asu sopii näille vaihteleville olosuhteille.

   En tosiaan minäkään osaa veikata kulhon valmistusvuotta, mutta vanhahko se varmaan on. Nämä ruskeat lasiesineet eivät tosiaan taida olla kovassa huudossa tällä hetkellä, kun nämäkin (kulho + nekka) ostokset irtosivat hintaan viisi euroa (yhteensä).

   Poista
 3. Ja täällä sataa lunta nytkin..hihhei! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven ihmemaa :) ... ja kevättä kovasti saa odottaa!

   Poista
 4. Lunta on tosiaan tullut! Tässä vaiheessa vuotta se on jo hieman masentavaa... :D

  Kauniita kuvia! Nuo sienet (?) erityisesti pistivät silmään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin odotan kevättä niin innolla, että talviset tunnelmat ovat tosiaan hieman liikaa. Jospa parin viikon päästä näyttäisi jo paljon keväisemmältä :)

   Kulhossa on muutama (joulu)koriste, joista pari on tosiaan sieniä. Ne on aika söpöjä, ja sopivat mielestäni myös muuhunkin kuin joulunaikaiseen koristeluun.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...