.

17.3.2013

Paperista


Valkoisin paperikoristein varusteltu valosarja sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Itse asiassa näiden koristeiden muodossa on keväistä herkkyyttä, joka tuo ripauksen (lisää) kevään odotusta kotiimme.

Tälläisiä origami-tyyppisiä koristeita voisi taitella itsekin, mutta yhtä siistiin lopputulokseen voisi olla vaikea päästä. Pinterestin puolella on puolestaan liikkunut useita DIY-ohjeita paperisien timanttien taitteluun. Kyllä ne timantin muotoisetkin koristeet sopisivat hyvin led-valosarjan kaveriksi. Nämä kun toimivat hyvin valolla tai ilman.

8 kommenttia:

 1. Erittäin kivat, nuohon sopivat mihin vuodenaikaan vaan. Itsehän en osaa taitella yhtikäs mitään (silleen että sitä viitsisi katsella ilmaan pahaa mieltä), niin kiva, että valmiitakin vaihtoehtoja löytyy nykyään niin nopsaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen varmaan yhtä näpsäkkä askartelija, ja multa taitaa myös puuttua sellainen näpertämiseen tarvittava kärsivällisyys. Joskus toki yllätän itseni jotain yritelmiä tekemässä, mutta harvemmin kuitenkin.

   Hih, tuo oli kyllä hassusti sanottu "ei viitsi katsella ilman pahaa mieltä". Siitä tulee koominen mielikuva, jossa voin kuvitella itsekin istuvani katselemassa kätteni jälkiä :D

   Poista
 2. Oi hitsiläinen kun noi on kauniit! Mistä oot moiset ihanuudet löytänyt?

  Niin ja muute, tuo timantti-diy juttu olis ihan mahtava, kiitos hyvöstä vinkistä siis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä valosarja on Vinkel Homes -myymälästä. Veikkaisin, että valosarja on House Doctorin valikoimaa, vaikka pakkauksen päällä ei ollut mitään sen tarkempaa tietoa merkistä.

   Hyviä DIY-vinkkejä vilisee Pinterestissä, mutta sitten tarvittaisiin vielä annos kärsivällistä mieltä ja näppärät kädet :)

   Poista
 3. Hienon veistoksellisia, ja sopii moneen sisustustyyliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä viehättivät ainakin minun silmääni, ja samaa mieltä, että sopivat aika monenlaisen kodin ilmeeseen.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...