.

23.3.2013

Parempi

Parempi! En ole talven aikana juurikaan pyyhkinyt pölyjä keittiön avohyllyköstä. Mukit, purkit, teet ja murot ovat päivittäisessä käytössä, joten ihan  hirveään pölyyn ne eivät onneksi olleet vielä hautautuneet. Paljon kivempi tuo nyt on kuitenkin pölyjen huiskimisen jälkeen. Kevät aurinko voi näiltä osin paistella vapaasti keittiöömme. Hetken ajan on ainakin siistimpää.

Mikroaaltouuni on sitten ruma kapistus. Vai onko joku nähnyt jossain mukiinmenevän näköisen mikron? Vinkkejä vastaanotetaan! Mikroaalloille ei ole edes hirveästi käyttöä, mutta kieltämättä eilispäivän tähteitä on kiva tuolla mikrolla lämmitellä. Kapistus helpottaa myös lasten iltapäiväruokailua, varsinkin niinä päivinä kun itse en ole kotona.

Mietin tässä samalla blogini kuvakokoja. Mahtaisiko hieman isommat kuvat olla paremmat? Tietysti luettavuus tableteilla ja puhelimilla on yksi näkökulma, mutta muuten isot kuvat toimivat aika kivasti varsinkin sisustusaiheissa.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mulla on myös iso näyttö, joten siinä mielessä kuvat voisivat olla reilustikin isompia. Tykkään myös katsella muiden blogeissa isohkoja kuvia.

   Poista
 2. Kivalta näyttää ;) Mun mielestä kuvakoko on nyt hyvä.

  Vietättekö illalla Earth Houria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Funtsailen tosiaan, josko pysyisi nykyisessä max leveydessä (600px) vai hilaisiko tuota leveyttä vähän lisää.

   Olemme illalla kummipojan synttäreillä ja sitten automatkalla takaisin kotiin päin, joten saattaapi jäädä vähille.

   Tunnelmallista kynttiläiltaa kaikille muille kuitenkin!

   Poista
  2. ... siis saattaa jäädä vähille se Earth Hour :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...