.

8.3.2013

Tyynyt puhuvat
Tilasin Elloksen valikoimasta muutaman uuden tyynynpäällisen. Peräkammarin mintun värinen päällinen tervehtii tulijoita tekstillä "Hello". Makuuhuoneen tyyny suorastaan ehdottelee tekstillään "Stay in bed". Kumpainenkin päällinen tuo hieman hupia arkeen.

Sangen keväinen aurinko paistelee ikkunan takana. Työmatkalla vastaan tuli puolestaan muutama aika tanakka lumikuuro. Näin se kevät keikkuen tulee. Ja valon määrän lisääntyessä on myös sisustusinto edelleen nousussa!

8 kommenttia:

 1. ihania värejä huone täynnä, rakastan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tässä yhdessä huoneessa päästetty värit valloilleen :)

   Poista
 2. Voi vitsit, täytyy munkin varmaan nuo Hellot tilata, eilen oli jo tosi lähellä klikkaus, mut nää ihanat kuvat tais varmistaa ostopäätöksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynynpäällisen kangas on muuten mukavan pehmeää jo heti uutena, joten toimii myös muutenkin kuin kaunistuksena!

   Poista
 3. Voi sä oot ehtinyt tilaamaan noita! Mä olin eilen Elloksen sivuilla ja suunnittelin ja suunnittelin kaikkea, mitä tarvisin/haluaisin mutta vielä jäi tilaus tekemättä. Haluaisin lasten leikkihuoneeseen patjakasan ja siihen päälle ison läjän tyynyjä. Noita haaveilin sinne. Little Elephant-merkillä on kans ihania tyynyjä mutten oo löytänyt vielä, mistä niitä saisi..
  Tuo teidän Pip-huone on ihana <3 Turkoosi on upea väri! Teidän kodin sisustusta on muutenkin ilo katsoa - siinä on niin paljon kaikkea, mistä tykkään mutta mitä en oo vielä saanut tänne meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo patja- ja tyynykasa lastenhuoneeseen. Patjat voivat sitten toimia mukana leikeissä, päikkäreillä ja mahdollisille yökyläilijöillekin.

   Meillä on tuosta Pip Studion tapetista kaikki tykänneet, eikä tapettiin ole kyllästytty (vaikka voisi kuvitella että hallitseva väri / kuosi kävisi jossain vaiheessa tylsistyttämään).

   Little Phant? Tämän merkin tyynyjä olen nähnyt Suomessa Sipoon Gumbostrand Konst & Form -keskuksessa. Little Phantin julisteen olen itse tilannut netistä. Ruotsalaisen Camilla Lundstenin kuvitukset ja värien käyttö on todella mukaansa tempaavaa.

   Poista
  2. Siis mitä mä oon kirjoittanut. Just tuo Little Phant :D Bongasin äsken niiden nettisivuilta tiedon, että nettikauppa aukeaa maaliskuun puolessavälissä! Aika hyvä :D Sopii mulle paremmin kuin hyvin!

   Poista
  3. No se fanttihan on elefantti, joten ei se paljoa heittänyt :)
   Juu, ihan kiva että noita tuotteita alkaa saamaan myös verkkokaupan kautta, kun Suomessa jälleenmyyjiä ei ole pilvin pimein.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...