.

12.3.2013

Päivänsäde (ja menninkäinen)

Heti aamu auringon ensi säteet inspiroivat ja kaunistavat kodin. Kaihtimien välistä aurinko siivilöityy hauskasti, ja luo erilaisia tunnelmia tuttuihin nurkkiin. Pitkin päivää tulee otettua kamera esille, ja napsittua kuvia vähän sieltä ja täältä. Minulle riittää ilon aiheeksi valot ja varjot sekä lasiesineen hauska heijastuma seinäpinnalle.

Itse olen ollut koko talven vähän mennikäisten sukua. Niin on tullut kotipesässä muhittua ja keskityttyä pikemminkin ruoanlaittoon ja leivontaan kuin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Juuri nyt turha rento asenne on alkanut nyppimään, ja myös tuolla liikuntaosastolla on alkanut tapahtumaan. Normisti käyn noin viisi kertaa viikossa jonkinlaisella lenkillä, mutta nyt koitan saada viikkojärjestykseen mahtumaan myös tehokkaampaa liikkumista. Lihaskunto (tai sen puuttuminen) vaatii myös ryhtiliikettä. Hip hop hip hop...

9 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että joku muukin saa kiksit auringonsäteistä ja haahuilee kamera kaulassa. Valon hetket pitää saada vangittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan justiinsa näin! :) Tämäkin on kevään yksi hyvä puoli, kun kuviin saa taas takasin valon ja värit.

   Poista
 2. Oi miten kauniita kuvia. Ihana tunnelma. Aivan ihana tuo jullari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juliste on tosi kiva. Se on visuaalisesti vaativa -blogin pitäjän ainoa shopista. Hieno kuvitus!

   Poista
 3. Ryhtiliikettä kaivattaisiin täällä kans...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä siis meille kummallekin! Mulla ei ole motivaatio vielä ihan kympissä, mutta kun vaatteet ovat alkaneet kiristämään, niin mielummin sitä pitäisi tehdä "jotain" kun joutua ostamaan uusia isompia vaatteita.

   Poista
 4. Hei eksyin juuri blogiisi ja silmiin pisti heti nuo lampun näköiset.. maljakot? No kuiteski nuo mitä on kaksi ja molemmissa yksi ruusu.Saako tiedustella mistä olet ne hommannut? Ova todella nätit ja sopisivat meille keittiöön, sillä sinne on tullut keräiltyä saman tyylsiä lampun muotoisia esineitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakot ostin ihan hiljattain Helsingin Eiran tuntumassa olevasta Villa Hima -nimisestä puodista. Maljakot ovat Bloomingvillen, joten näitä löytyy varmasti myös muilta kyseistä merkkiä myyviltä liikkeiltä. Vaasi oli myös aika edullinen hinnaltaan.

   Tässä vielä eka linkki joka tuli vastaan hakukoneesta
   http://www.flittybird.co.uk/bloomingville-light-bulb-vase.html

   Poista
  2. Kiiton paljon! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...