.

29.1.2011

My name is Laursen. Ib Laursen.

Varoitus. Postaus sisältää vaaleanpunaista tuotesijoittelua.
Tämä viikonloppu menee aika pitkälti töiden merkeissä, mutta niin kiire ei ole, etteikö kaupoilla olisi ehtinyt käymään. Jostain kumman syystä vaaleanpunainen on alkanut tunkemaan ostoskoriini, ja näinpä tuli hankittua myös tuo kuvissa esiintyvä kaatonokallinen kulho kotiin. Kulho on tanskalaista Ib Laursenin tuotantoa, ja sopii meille astiaston mausteeksi. Ihan super pinkiksi elämä ei ole siis ainakaan vielä menossa. Aika herttaista kuitenkin!Ehkä tämä kippo saa muutaman kaverin tilatuista Pipeistä, kunhan nyt saapuvat. Varsinaista väri-iloittelua luvassa siis!

12 kommenttia:

 1. Tuo astia on ihana, itsekin hypistelin samaista, mutta vielä jäi kauppaan. Varmaan ensi kuussa pakko hakea valkoisena :) Siellä liikkeessä ei ollut nuita vaaleanpunaisia, ainoastaan valkoisia ja ruskeita.

  VastaaPoista
 2. mäkin oon alkanut katsomaan vaaleanpunaista...Vaarallista!:D Kävin eilen Vanilla Homessa pitkästä aikaa -voi kuola:)

  VastaaPoista
 3. Minulla on vaaleanpunainen perunankuorimaveitsi. Sopii siihen hommaan erinomaisesti. Jotenkin saa arkisen askareen tuntumaan siedettavammalta.

  VastaaPoista
 4. Johanna: Minä löysin kaupasta vaaleanpunaisia ja sellaisia khaki beigen värisiä kulhoja. Tuo kaatonokallinen olisi ollutkin kiva myös valkeana.

  Leena: Vanilla Homestahan tämäkin! Mukava puoti, ja sieltä löytyy hauskoja yksityiskohtia sisustukseen.

  Johanna: Joo, jotkut pienet asiat voivat piristää päivää kummasti! : )

  VastaaPoista
 5. Kyllähän tällaista vaaleanpunaista tuotesijoitteleua kestää katsella :) Aivan syötävän ihana väri joka on kuulemma viestii lämpö ja empatiaa. Sillä on myös rauhoittava vaikutus ja tuo lohtua tunne-elämään :)Lempeää sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 6. Heidi: Hmm, ehkä vaaleanpunaisen kaipuulleni on ihan tunnepuolen selitys... nuo väriasiat ovat muuten mielenkiintoisia. Tiedä sitten voiko värien vaikutuksesta vetää yleispäteviä johtopäätöksiä, kun ihmiset kokevat värit jo muutenkin hyvin eri tavalla. Ja elämä tuo tullessaan uusiakin värikausia. Lämpöä, empatiaa ja rauhoittumista - näitä kaikkia kyllä nyt tarvitaan! : )

  Mukavaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 7. Ánne, nyt tajuan, miksi putosin pinkkiin! Heidihän sen tuossa yllä kertoo: lämpöä, empatiaa, rauhoittaa, tuo lohtua...

  Tervetuloa joukkoon pinkkiin. Kuvat näyttävät upeilta - taas kerran.

  VastaaPoista
 8. Leena Lumi: Heidillä on tuossa kyllä hyvä pointti. Hyvässä elämässä on myös ripaus vaaleanpunaista?! Ainakin juuri nyt sille on tilausta : )

  Mitenhän käy minun perus punaisen kanssa, jos pinkki tulee ja valloittaa... ehkä se on sitten maalipensseli hommia...

  VastaaPoista
 9. Ihana, niin kevään värinen:)

  VastaaPoista
 10. Pioni, tuo vaaleanpunaisen sävy on kyllä älyttömän herttainen ja samalla herkän keväinen.

  VastaaPoista
 11. Ihana kipponen, kaunis väritys ja malli !

  VastaaPoista
 12. Petriina: Samaa mieltä! Eikä hintakaan ollut paha, kun kippo maksoi 12 euroa. Tilavuutta kulholla taitaa olla parisen litraa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...