.

28.7.2012

Asuntomessut 2012 - papukaijamerkit


1 | Kaunein kattaus


2 | Paras DIY-idea - valoverho / tilanjakaja Ikean tableteista


3 | Katseenvangitsija. Sisustaja on ottanut hienosti taulun upeista väreistä kiinni ja antanut taululle kuitenkin tilaa muuten melko eleettömällä sisustamisella.4 | Pehmoisin tunnelma5 | Persoonallinen toteutus6 | Valaistuksen ja värimaailman onnistunut liitto

6 kommenttia:

 1. Puhuttelevin taitaa olla tuo pehmeitä tunnelmia. Mutta on kyllä kiva nähdä, että ihmiset näin tarkoin harkitsevat ja miettivät sisustusten yksityiskohtia. Kiitos Sinulle taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa messukohteistahan on mietitty ja sisustettu tuleville todellisille asujille ja osassa ollaan sisustettu kuvitteelliselle malliperheelle. Jotenkin mielenkiintoisia ne oikeat :)

   Poista
 2. Olet hyvät papukaijamerkkikohteet valinnut! Kattaus on upea, hyvät värit ja lääh miten ihanat viinilasit. Kuvasta jäin miettimään, että tuo sinänsä kiva ikkuna pöydän takana ei ole niin kiva kuitenkaan, koska heti siinä edessä näyttäisi olevan tie. Hämää usein lehtien messukuvat kohteista, kun tuommoisia tie ikkunan alla tai naapurin seinä metrin päässä -juttuja ei näytetä.

  Kohdan 3 Katseenvangitsija värisävyt ovat todella onnistuneet, punainen ja keltainen eivät ole helpoimmat yhdessä, mutta kyllä noilla sävyillä kelpaa. Sohvan molemmin puolin olevat jalkalamput lisärauhoittavat minusta isoa taulua seinällä. Onko muuten vika minussa vai onko tuo oleskelutila tosi pieni?

  Kiinnostavimpia kohteita ovat aina oikeille perheille sisustetut kodit. Miksi esimerkkiperheessä on aina suurinpiirtein näin: isä (lääkäri tms), äiti (opettaja tai muu humanisti) ja YKSI lapsi ja sitten talossa huoneita turkasesti ja niistä sisustettu työhuoneita, kirjastoja, televisiohuoneita, vierashuoneita ym. Oikeassa elämässä useita huoneita sisältävään taloon muuttaa kai yleensä useampilapsinen perhe. Eikö sellaisen kohteen sisustus ole sitten yhtä kiinnostavaa, luulisi olevan, juurikin niiden jo aiemmin nillittämieni säilytystilojen ideoinnin kannalta. :)

  Kiva kun olet kuvannut ja tehnyt näitä messupostauksia! Muutamasta blogista katsoin juttuja messuista ja en jaksa millään katsoa kuvia 20 keittiöstä ja 20 olohuoneesta jne. Vähempi parempi ja mietintääkin mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kattaus-kuva-keittiön ikkunan takana on puistoalue, eli tässä on messualueen ehkä pisin välimatka naapuruston välillä (tuonne taustalla värikkäänä näkyvään kerrostaloon). Nyt puistikko oli keskiosaltaan lähinnä sepelikenttä, mutta puiston laitamilla oli viheristutusalueita.

   Oikein huomattu! Tuo taulukodin olohuone oli melkoisen pieni, ja useassa muussakin isossa talossa oli aika pieni olkkari. TV-pistokkeet näkyivät seinässä, mutta huonekaluja ei oltu aseteltu sen mukaan. Yleensä telkkarit siis puuttuivat sisustuksesta. Joissain tapauksissa oli myös erillinen töllöhuone.

   Heh, tuo on muuten totta. Malliperheet on varmaan napsaistu jostain kiiltokuvasarjasta :) Oikeasti kiinnostavaa olisi, että miten sisustetaan esim uusperheelle jossa on kaksi aikuista ja vaikka kolme vakkari lasta ja neljä viikonloppukävijää. Siinä olisin eri tavalla haastetta nukkumapaikkojen kanssa, ja miten koti mukautuu muuttuviin tarpeisiin.

   Poista
 3. Kiitos messukuvista! Tässä olen pohtinut kerkeänkö vai enkö kerkeä... Tekisi mieli käydä, mutta pihahommiakin pitäisi vielä tehdä. Mahtavat varjot kattolampusta.

  Selailin tässä heinäkuun postaukset kaikki samalla. Paljonko sait kesäkurpitsoja? näytti hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Johki,

   kesäkurpitsoja olen kerännyt nyt viisi kappaletta ja uusia on tulossa. Minulla on siis vain kaksi k-kurpitsan taimenta kasvamassa. Lisäksi pihalla on talvikurpitsaa ja sinnekin on alkanut kasvamaan useampi pallukka.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...