.

20.7.2012

Poimi & nauti
Poimi, nauti, säilö, pakasta. Ja varsinkin nauti! Tänään meillä meni mansikoita pakkaseen, ja litra tai pari suoraan herkkusuiden nautittavaksi. Myös muilla marjoilla tulee herkuteltua, ja mustikka onkin jo kovassa nousussa. Ihanien marjojen ohella käymme kurkkimassa myös pienellä kasvimaalamme, ja sieltäkin pääsee jo tekemään löytöjä.

6 kommenttia:

 1. Meillä on vielä mansikat hankkimatta. Pitääkin heti varata ensi viikolle kunnon satsi. Nyt ei ennätetä ihte poimimaan, joten ostomarjoilla mennään. Mitäs sulla kasvaa kasvimaalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pistin pakkaseen ihan ostomansikoita (19,90 maksoi 5 kg laatikko eilen Porvoossa / Polkaa, suomalaista), ja olivat tosi hyvännäköisiä ja -makuisia.

   Kasvimaalla meillä on monivuotisia yrttejä, muutamia yksivuotisiakin, fenkolia, kesäkurpitsaa, talvikurpitsaa, krassia ja joku hassu paprikakokeilukin. Paprika tykkäisi varmasti enemmän kasvihuoneesta tai vähän lämpimämmästä kesästä.

   Istutuslootissa on myös erilaisia salaatteja. Ja ne kasvavat rehevästi. Ensi kesänä taas laajennetaan kasvatuksia muutaman lootan verran.

   Poista
  2. Herkullisen näköinen piirakka :)

   Poista
 2. Tosi kaunis muuten kukkakuva. Piirakkaa aloin vain tuijottaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oranssi kukka on aika pirteä vihreän lehvistön varjoissa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...