.

22.7.2012

Kupsis!Onko sillä väliä miten päin tuoleissa istutaan, tai istutaanko ylipäänsä tuoleissa? Itse äänestän vapaan tunnelman puolesta, ainakin kotioloissa. Sisustus ei voi kuitenkaan olla niin viileän upea, että on samalla myös hyvin epäkäytännöllinen. Haluan oikeasti lökötellä sohvalla ja istua ruokapöydän ääressä. Väliaikaisesti menee joku vähemmänkin hyvä ratkaisu, mutta pidemmän päälle sitä vaan kaipaa sohvan pehmeyttä alleen ja tuoleja, joita kerätä pöydän ympärille. Uusia näkökulmia ja ideoita on tosin aina kiva löytää, ja osa näistä edelläkävijöiden havainnoista jalostuu sitten ihan meidän keskitien kulkijoiden iloksi.

Lapset ovat tietysti ihan oma lukunsa. Moni huonekalu on koeponnistettu huolella, ja todettu joko laatu tuotteeksi tai hetken huumaksi. Meillä Furninovan Frog on hieman liukumäen asemassa. Myymälässä tämä istuin oli puolestaan kutsuva pesä. Tyynyn muoto tai valitun verhoilun pinta eivät vastanneet ihan odotuksia. Ja odotukset olivat korkealla.

4 kommenttia:

 1. Moi,
  Kiva kun käväsit meillä -- tulin heti teille;)..
  Juu värit on kyllä samat, joten voi vain Onnitella hyvästä mausta;))!
  Terkkuja, Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit käymään Kati! :) Kyläillään jatkossakin!

   Sulla oli muuten myynnissä house doctorin lamppu, ja alkoi mietityttämään, että josko sen ostaisin... mietintää, mietintää...

   Poista
  2. Osta pois;) Tee tarjous, niin laitan tulemaan;))..
   t;k

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...