.

29.7.2012

Pidetäänkö?

Pidetäänkö teillä mattoja pöydillä? Meillä pidetään välillä, jos siltä sattuu tuntumaan. Tämä räsymattonen esiintyy ruokapöydän pöytäliinana tällä hetkellä, mutta saattaa löytää jossain vaiheessa tiensä myös ihan lattialle tai vaihtoehtoisesti pitkän penkin pehmusteeksi. Maton väreissä on harmaata, ruskeaa ja minttua. Kesäisten päivien hittivärejä ilman muuta!6 kommenttia:

 1. Harvemmin mattoja, mutta Suomessa oli poppanakudonnaisia. Nehän ovat melkein kuin mattoja :) Ja tästä nyt sain taas aatoksen. Ikea myyvät pikkumattoja, joita voisi toki käyttää muuallakin kuin lattialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikö tälläinen ohut räsymatto ole aika lähellä jotain poppanaa tai pitkulaista tablettia? :) Joskus olen katsellut mattoja sillä silmällä, että ne voisi puolestaan ripustaa seinälle.

   Poista
 2. Ihanat värit tässä matossa, kelpaisi meillekin !

  Ja eipä ole tullut mieleen, mutta miksei ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maton värit ovat juuri nyt mulle pop. Voi kuitenkin olla, että helteiden helpottaessa matto menee pesun kautta kaappiin odottamaan seuraavaa ideaa.

   Poista
 3. Herkulliset karkkivärit ja kerrassaan mainio tämä mattoidea! Päiväpeittoina mattoja on näkynytkin, mutta pöydälle en osannut ajatella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväpeitoksi matto sopisikin kivasti, tai jos matto on suhteellisen pieni niin kuin tämä meidän, niin maton voisi heittää sängyn jalkopäähän pieneksi värikkääksi lisäksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...