.

6.7.2012

SäästäväinenLomalla säästäminen ei ehkä ole se ykkös tavoite, ja omakotirakentajan kesäprojektit tuppaavat muutenkin nielemään aika lailla valuuttaa, mutta siitä huolimatta hankin kesäreissulta keltaisen pupusäästölippaan. Toistaiseksi pupu on saanut olla nälkäkuurilla, mutta ehkäpä syksyn tullen alkaa kolikot pyörimään myös säästölippaan suuntaan.

Näitä säästöpupuja myy Tiger. Pupu löysi istumapaikan House Doctorin uudelta jakkaralta, mutta sijoitetaan varmaankin uudelleen, kunhan sisustuksessa tapahtuvat muutokset saadaan valmiiksi. Sisustelut odottelevat puolestaan vuoroaan, sillä ulkomaalaus vie nyt suurin piirtein kaiken aikani. Ehkä seuraava sadepäivä tarkoittaa sitä, että myös sisätiloissa päästään tekemään uudistuksia.

Pupu 20 DKK (2,70 EUR), Tiger | Have a seat -jakkara / House Doctor 499 DKK (67 EUR), Plint

6 kommenttia:

 1. Kyllä noin somaa pupua mielellään syöttää. Meillä on samalla asialla karhu, mutta taitaa olla ympärivuotisessa horteessa kun ruoka ei maistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on sellainen vähäruokainen kuoma :) Ei taida olla mitään sukua verokarhulle?!

   Saa nähdä, muistanko ruokkia tätä pupuakaan. Kun ei käteistä rahaa tule nostettua paljon muutenkaan.

   Poista
  2. Ei ikävä kyllä ole verokarhulle sukua :( Jos olisi niin olisi varmasti massu vähän täydempi.

   Onko Suomen pankeissa mahdollista tehdä pankkikortin kanssa niin, että pankkikorttiostoksen "vaihtorahat" (pyöristettynä siis seuraavaan täyteen euroon) menisivät säästötilille. Meidän pankki sellaista palvelua tarjoaa ja olen harkinnut että olisi hyvä juttu. Tulisi ihan vahingossa säästettyä.

   Poista
  3. Tosi hyvä idea! En ole täällä tuollaisesta mahdollisuudesta kuullut, joten ei ole varmaankaan ainakaan vielä rantautunut Suomeen. Noita pyöristysjuttuja on aika ajoin hyväntekeväisyyteen esim Unicefille. Varsinkin jouluostosten aikaan kysytään tietyissä ketjumyymälöissä, että pyöristetäänkö loppusumma tähän tiettyyn kohteeseen.

   Voi vitsi, tuo omalle tilille säätäminen pitäisi saada käyttöön täälläkin!

   Poista
 2. Nordealla on käytössä joku säästöpossu tai muu sen niminen systeemi, että aina pankkikortilla maksaessa menee sovittu (pieni) summa säästötilille. En ole asiaan perehtynyt, mutta jos olet Nordean asiakas, kannattaa tsekata!

  Itse laitan euron ja kahden euron kolikoita lasipurkkiin ja kyllä siitä kivasti kertyy vaikkapa matkaa varten. Maksan usein käteisellä, joten on tullut tavaksi laittaa "isot kolikot" lompakosta purkkiin - selvää säästöä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, tuota en tiennytkään! Jos Nordea tarjoaa jo helppoa säästämistä pankkikorttiostostelun yhteydessä, niin ehkä tälläinen voi olla saatavilla muissakin pankeissa.

   Äkkiä siitä muuten säästyykin johonkin kivaa tarkoitukseen, kun laittaa isompia kolikoita purkkiin. Mulla on myös toinen tili pankissa, johon siirrän palkkapuolelta enemmän tai vähemmän (enemmän varsinkin jos on tiedossa joku iso meno).

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...