.

19.7.2012

Pieni työpisteKyhäsin käytävätilaan pienen työpisteen lapsille. Meillä tyttärillä ei ole omia tietokoneita, eikä lastenhuoneissa notkuta koneella. Kannettavaa ja padia voi käyttää luvan kanssa, samoin on myös tämän uuden kiinteän työpisteen kanssa.

Pieni työpöytä on heräteostos Ikean alennusmyynneistä. Jakkarat ovat viime vuotiset hankinnat Pentikin myymälästä, ja nyt ne siirtyivät keittiöstä tähän. Hyvä puoli näissä on korkeussäätö, mutta tuskinpa ovat mitkään äärimmäiset mukavat työpisteellä. Sitten kun paikat puutuvat, täytyy lähteä ulos hyppimään trampoliinissa tai tekemään muuta aktiivisempaa.

Nyt työpisteelle pitää vielä lisätä joku hylly tai pieni seinäkaappi, jonka lisäksi tarvitaan työvalaisin. Kattovalaisimina käytävällä on halogeenispotit.

Työpöytä Gustav, Ikea 49,00 | Säilytyssalkut, Tiger

4 kommenttia:

 1. Näpsäkän näköinen. Ja niinhän sitä neuvotaan, että tietokoneen pitäisi olla kodin yhteisissä tiloissa jotta voi vähän käyttöä silmäillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja välillä jos oikein alkaa funtsimaan, niin kyllä kauhistuttaa se roska johon lapsi voi netissä törmätä ihan etsimättäkin. Parempi vilkuilla kuitenkin junnujen tekemisiä ja rajoittaa tuota nettiaikaa.

   Poista
 2. Toimivan näköinen työ/tietsikkapiste ja ei vie paljon tilaa. Vähänkö ihanat nuo Pentikin jakkarat myös.

  Itselläni ei ole lapsia - siksi en juurikaan lapsijuttuihin koskaan kommentoi mitään - mutta koska lähipiirissäni on monenkin ikäisiä lapsia, joiden tietokoneen käytön valvotaan asiallisesti/ei ollenkaan ja valitettavasti viimeistä turhan paljon. Eli haluan sanoa lapsettoman syvällä rintaäänellä, että hyvä kun valvot, teet ison (kasvattaja)palveluksen lapsillesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tuo kontrolointi tuntuu oikealta asennoitumiselta. Kukas muu, jos en minä. Itse asiassa junioritkaan eivät aikarajoituksista juurikaan mukise. Isompi on tosin välillä nyreissään, kun KAIKKI ovat jo facebookissa, mutta hän ei saa tehdä profiilia.

   Pieni työpiste mahtui kivasti käytävälle. Oma työpisteeni on puolestaan olkkarissa, niin on tarvittaessa myös hieman työrauhaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...