.

3.7.2012

Rannalla

Muistona pussillinen vieraan maan kiviä. Sileitä, kauniita, hauraitakin. Tyttäret ovat tulleet äitiinsä, kun kivien kauneus kiehtoo. Toinen juttu on se, että miten tai mihin nuo kivimäärät asetellaan kotona esille. Aiempiakin löydöksiä on jo pöydillä, kulhoissa ja purnukoissa. Jonkusen kiven olen muiluttanut sisältä takaisin ulos luontoon, ja kivet ovat saaneet uuden sijoituspaikan kukkaruukkujen sekä -penkkien koristeina.

Kaunis meri!

6 kommenttia:

 1. Teuvon Kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tämä on muuten ikuisuuskysymys, kuten myös simpukankuorien loppusijoitus. Tällä kertaa jätin jo kuoret keräämättä, sillä en tosiaankaan tiedä mihin niitä laittaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma tosiaan noilla simpukoilla :) Itse keräsin hillitysti jokusen kiven (en voinut olla totaalikieltäytyjä), mutta nuorimmainen kunnostautui muovikassillisella kiviä (joten sijoituspaikkaa haetaan :)

   Poista
 3. Kiva postaus. Me tuotiin kans Tanskasta tuliaisina valkoista rantahiekkaa ;) Ja kierreltiin paikallisia kirpputoreja ja antiikkimyyjäisiä. Palattiin autolomalta just alle viikko sitten. En ollut ennen käynyt tuossa kauniissa maassa ja voih, minkä jäljen se jättikään sydämeeni... Kaihoisana katselen nyt lomalta ottamiamme kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette olleetkin suurin piirtein samoihin aikoihin auton kanssa liikkeellä Tanskassa kuin mekin! Tämä oli minulle ensimmäinen kerta autolla itse ajaen. Aiemmin olen käynyt Kööpenhaminassa, ja silloin jo tykästyin siihen mitä jalkaisin ja junalla tuli nähtyä.

   Tuliko hyviä löytöjä kirppareilta?! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...