.

17.7.2012

Tyttö tuollainenLomalaisilla otsatukat kasvaa ja olkapäät päivettyvät. Uimassa nuorimmainen on käynyt sateisista päivistä huolimatta. Minulla ajatukset pikku hiljaa hiipivät syksyn suuntaan siitäkin huolimatta, että lomaa on vielä hiukan jäljellä. Pitäisi varata sitä kampaaja-aikaa, silittää hirveä pino vaatteita, tehdä sisustuksessa suunniteltuja pieniä muutoksia ja hankkia uusi työkone. Ulkohommiakin pitäisi jatkaa sen verran, että ikkunoiden ja ovien ulkokarmit tulevat maalattua. Muutenhan talo sai jo vaaleanharmaan sävynsä.

Taidan kuitenkin ensimmäiseksi koota pienen pöydän. Suunnitelmissa on lasten oma työpiste, jonne tuon uuden pikku pöydän lisäksi tulee hieman säilytystilaa. Valloitan oman työpisteeni siis takaisin omaan käyttööni. Tai näin ainakin kuvittelen.

4 kommenttia:

 1. Samanlaisia ajatuksia, mutta vielä laiskottaa niin pirusti :) Kiva kuva tytöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kyllä hyvä vetää ihan rehdisti lonkkaa :)

   Poista
 2. Kumma juttu, minäkin olen jotenkin syksyisissä tunnelmissa. Tänään ajattelin, että kohta on kulunut kuukausi siitä kun päivä oli pisimmillään. Ja sitten mietin, että miten nyt näin kun on kesä kuumimmillaan ja kauneimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalla sen muuten jo huomaa, että illat pimenevät. Syyskesän tunnelmat kynttilöineen ovat siis edessä. Ja ehkä nuo syksyiset fiilarit tulivat minulle vaan siitä, että on kovasti sadellut. Vielä pitäisin mielelläni sitä aitoa kesää vähän aikaa hengissä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...