.

15.7.2012

LukunurkkaNyt tuntuu ihan lomalta. Olen lukenut useamman kirjan, venynyt ja vanunut mukavissa tyynykasoissa, ja parhaimmillaankin ollut aika saamaton. Välillä kirjat ja lehdet ovat siirtyneet terassin puolelle, mutta sadekuurojen sattuessa on kodin lököilypaikat olleet suosiossa.

Olin mukana auttamassa yhdessä muutossa, ja sain sieltä mustan rautaisen sänkysohvan. Tämä korvasi aiemman lastensängyn, joka meillä on toiminut tv-huoneen sohvana. Hiukan olen tähän tilaan miettinyt myös Ikean PS-malliston uutuus sohvaa joko turkoosi- tai valkearunkoisena.

Ylipäänsäkin meidän peräkammarin sisustus on vanhaa, vaihdettua, saatua sekä kierrätettyä. Yhtäkään uutta huonekalua ei huoneessa ole. Entisestä kodista sisustuksessa on tv-taso ja kuvassa näkyvä vanha naulakko. Nojatuoli sekä lipasto ovat sen sijaan muuton tiennoilla Facebookin vaihtaripalstalta haettuja. Pieniä sisustustavaroita on huoneeseen löytynyt myös muuton jälkeen, ja olen hankkinut myös muutaman uuden julisteen. Niille pitäisi vielä propata kipsilevyankkurit, ja ripustaa seinään. Valaisimiakin olen ajatellut vielä ennen syksyä pyöritellä uusille paikoilleen. Lähinnä lamput saavat kiitää huoneesta toiseen, ja koitan sijoitella ne niin, että sopivat yhteen samassa näkymässä olevien elementtien kanssa.

2 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti tuommoisista rautasohvasänkyjutuista, koristeellisuus viehättää (oma koti suht pelkistetty) ja onhan tuo kauniin ja kutsuvan näköinen tuota Pip:in tapettia vasten. :) Lukunurkkakin on kiva, näyttää kutsuvalle pesälle.

  Sulla on taito yhdistää moniakin värejä ja kokonaisuus pysyy silti rauhallisena ja pelkistettynäkin, vähän kadehdin sitä, kun toivoisin olevani rohkeampi värien käyttäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä uudempi sohvaratkaisu hiukan parempi kuin edellinen lasten sänky, ainakin istumismukavuudeltaan :) Pip tapetti on myös sen verran värikäs, että musta vähän rauhoittaa menoa.

   Minä pidän paljon pelkistetystä tyylistä, mutta toisaalta myös väreistä ja vähän hassuttelevista sisustusjutuista, joten omaan kotiin kertyy sitten jotain siltä väliltä. Ja ehkä se kertyminen on muutenkin vähän avainsana :) Homman nimi on sen jälkeen se, että miten saadaan huoneisiin suurin piirtein ne toiminnot, jotka ovat tarpeen mukaisia.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...