.

22.12.2012

Joulukoristeita vuosien varrelta


Meillä koristeetkin noudattavat talon linjatonta linjaa nimeltään "Life - No Style". Koristeet ovat pääsääntöisesti värikkäitä, ja punainen lanka on tosiaankin punainen. Viime vuosina olen hankkinut myös jonkin verran valkoisia ja hopeisia koristuksia, ja ne kieltämättä hieman rauhoittavat värien räiskyntää.

Juuri nyt meillä on joulukuusi sisällä, jalassa ja pystyssä. Kuusessa on myös valoketjut paikoillaan, ja se hurmaa jo nyt kauneudellaan. Koristeet ovat vielä pusseissa kuusen juurella. Ajattelin kokeilla kuusen koristelua ensin seesteisillä väreillä ihan kokeilun vuoksi, mutta nähtyäni taas rakkaat lasipallot ja muut hauskat koristeet vuosien varrelta, en ryhtynytkään harmonisen puun kokeiluun. Itse asiassa en ripustanut puuhun mitään, vaan katselin sitä sellaisenaan. Jos tänään jää aikaa fiilistelyyn, niin saatan toteuttaa tuon yksinkertaisemman koristelutason testailun. Sunnuntaina lapset saavat joka tapauksessa koristella puun kaikilla mahdollisilla koristeilla mieltymyksensä mukaisesti.

2 kommenttia:

 1. Minä tykkään kun on koristeita vuosien varrelta ja niihin liittyvät muistot tulevat aina mieleen, kun joulukoristeet kaivaa esiin. Itselläni ihanin on ekaluokkalaisena tekemäni tonttuketju, jossa pullonkorkkien korkeista tehtiin tonttupäitä, voi elämä kun tulee hyvä fiilis aina sen nähdessäni, vaikka onkin jo "hieman" räätynyt vuosien varrella.

  Tykkään katsoa linjakkaasti ja hillitysti koristeltuja joulukuusia, mutta itsellä voiton vie värikäs kuusi (tänä vuonna siskon perheen luona - ihanaa kun 2-v. siellä rakentaa uusia koristeluperinteitä). Teemavärin kanssa voin sitten himmailla tekstiileissä tms. jos siltä tuntuu.

  Ihania koristeita sulla kertynyt, tuo kirjava mäyräkoira on varsin suloinen! :)

  Ihanaa joulua sulle Anne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukoristeissa on muistoja, nimenomaan! Mulla on kaksi koristetta lapsuuden kodista ja nekin laitetaan puuhumme joka vuosi. Toinen koristeista on vielä sähkönsininen sähikäinen ja aika hassu, mutta sinne se kuuseen mahtuu mukaan siinä missä muutkin.

   Sisustuslehdissä näkee kuusia joissa on vain muutama valkoinen tai musta koriste, ja hyvältähän se näyttää. Omassa kodissa ei kuitenkaan pysty noin pelkistettyyn, kun koristepusseista löytyy noita suosikkeja matkan varrelta.

   Ihanaa ja tunnelmallista juhlintaan myös sinne teidän joulunvieton pariin ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...