.

3.3.2013

Joyful Design










































































Oma perhe -sarjan tarjotin tuo iloisen ja keväisen tunnelman keittiöömme. Tarjottimen kuvitus on hauskalla tavalla  yksinkertainen ja iloinen. Teehetkeen kuuluvat myös Løv-luomutee sekä Porvoon Pirkon hahmolla kuvitetut mukit.

Oma perhe -tuotteet ovat Bombon käsialaa. Bombon takaa löytyy kuvittaja Sanna Pelliccioni. Bombon sivuilla kerrotaan, että oma perhe -kuosi on ylistys sadunomaiselle lapsuudelle. Sen on tarkoitus säteillä hyvää mieltä kaikenlaisille ihmisille ja perhemuodoille.

Design is good when it is functional. Design is fun when it brings joy to everyday life. If the product is combining these two elements, I'm loving it. "My family" tray is part of the collection which praises the magical childhood. It honors all kind of people and all kind of families. 

"My family" tray is Bombo's design. Word Bombo is Italian and means a bumble bee. Bombo makes illustrated paper and kitchen accessories. Products are mostly made in Finland on environmentally friendly materials. Bombo is designed by Sanna Pelliccioni, a Finnish illustrator.

Ni Hao Yall

16 kommenttia:

  1. Ihana tuo tarjotin! Minäkin stailaan keittiön tunnelmaa vaihtuvilla tarjottimilla...Helppoa ja edullistakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, pienet käytännölliset kodin esineet vaihtavat paikkaa ja tunnelmaa siinä sivussa.

      Poista
  2. I love the pop of color in the tray. The yellow is perfect! :)

    VastaaPoista
  3. Beautiful photos! The touch of yellow amongst the black and white is so lovely. My perfect idea of a kitchen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Sarah! Yellow is the accent color in our kitchen. I think it makes a great match with white, grey and black.

      Poista
  4. Love love love the tray. It's adorable!

    http://itwouldbegoodforthekids.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Ah mitä kuvia, niissä on kaikkea, mitä itsekin tykkään pitää esillä keittiön tasoilla tai hyllyissä ja vaihdella myös välillä. Helppo tapa saada vähän uutta ilmettä, kuten Leena ylempänä tarjottimista jo maintsi.

    Tuo Lov (Löv? en jaksa etsiä tanskalaista öötä, jos se näppiksessä jossain on) teepurkki on älyttömän makea, juurikin musta olisi kiva, tosin myös ne kaikki muutkin värit kelpaisivat. Olen niitä bongannut muistaakseni ainakin Neovia House -blogista. Teepurkkeja ja -pakkauksia on nykyään niin paljon kivoja, että välillä joutuu jättämään kauppaan osan (ainakin toviksi).

    Nuo mukit taitavat olla Terese Bastin kuvittamat, jos nyt ollenkaan oikein muistan. En ole mukeja siis nähnyt, mulla on Terese Bastin kortteja ja googlailin hänen kuvituksiaan, jotka ovat tosi kivoja.

    Ihanat ihanat värit ja tuo tarjotin myös <3 Mistä muuten olet löytänyt noita Multitabs-purkkeja? Kirpparilta? Huolisin mieluusti, mutta ei ole tullut vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lööv lööv, joka taitaa meinata noissa teepurkeissa ihan sanaa "leaf". Itse asiassa tuo ø-kirjain on samassa näppäimessä kuin ä, mutta en tiedä itsekkään miten sen saa siitä ulos (ja mulla on jopa työkaveri, jonka nimessä on tuo samainen ø ja tarvitse kyseistä kirjainta siis sähköpostien kirjoittamiseenkin :)

      Näitä teelaatuja meillä Porvoossa myy Skafferi-niminen kauppa vanhassakaupungissa, joten saamme nauttia laajasta teetarjonnasta.

      Terese Bast on varmaankin kuvittajan nimi. Hänen uutuus kortteja on myös saatavilla porvoolaisesta kaupasta (Design Deli, ihan Skafferin naapurissa), josta olen nuo mukitkin hankkinut. Itse olen tottunut ajattelemaan, että mukin kuvassa on "Porvoon Pirkko", mutta voihan se olla että kuvitus on itse asiassa jotain ihan muuta sarjaa.

      Vanhat vitamiinipurkit ovat loviisalaiselta kirppikseltä, jossa on aika usein vanhoja lääkepurkkeja myynnissä. Itse maksoin toisesta purnukasta 4 euroa ja toisesta 2,50, joten kyseessä on ihan kohtuuhintaiset koristehankinnat. Olen käyttänyt purkkeja myös pieninä maljakoina.

      Poista
    2. On mukin kuvassa Porvoon Pirkko (tarkistin), kuvittaja on tosiaan Terese Bast. Katsoin Design Delin nettikauppaan ja vitsit mitä kaikkea kivaa (myös Turusta!) siellä on. Jospa kesällä tulisi lähdettyä Porvoon suunnalle, siellä on niin kaunis vanha kaupunki ja paljon kivoja liikkeitä + bonuksena mulla ystävä, joka tuntee kaupungin tosi hyvin, itse kun olen sangen suuntavaistoton.

      Taisi joskus olla Kaisa Lekan mukit myös samaisesta Design Delistä, täällä sun blogissa siis. Muistan, että niihin kovasti ihastuin, mutta siitä on jo vuosi tai kaksi. Nyt niitä ei nettikaupassaa ainakaan näkynyt, toisaalta ihan hyvä, mukeja mulla on liikaakin.

      En ole aktiivisesti Löv-tee(purkkeja) etsiskellyt kotinurkista, kyllä niitä varmasti löytyisi, mutta kun purkit pitäisi tyhjentääkin ja teetä on vielä avaamattomia pakkauksia odottelemassa. :) Kivat purkit piristävät kyllä ja saavat ainakin minun ostokynnykseni laskemaan.

      Tosi halvalla olet vitamiinipurkit löytänyt! Eiköhän niitäkin ilmaannu, kesämmällä kun on kaikenlaisia rompe- ym. tapahtumia. Välillä on pidempiä kirppistaukoja, kun kypsyy hintatasoon, vaikka on siinäkin vaihteluja, mutta noin yleisesti kirppishinnat ovat välillä (täällä suunnalla) vähän turhan kovia.

      Poista
    3. Design Delin koko valikoima on sangen herkku, eli puodin valikoimaan on taitavasti valittu tuotteita, jotka edustavat suomalaista käsityötä, muotoilua, hyviä ideoita sekä osittain myös kierrätysmateriaalien käyttöä.

      Kaisa Lekan kuvituksella mulla on tosiaan yksi muki, joka on samanlainen kuin nämä "Pirkot". Lekaa löytyy myös muutamasta valkoisesta laatasta, jotka tällä hetkellä toimivat keittiössä joko koristeena tai (pannu)alusina.

      Porvoon vanhastakaupungista (Jokikatu, Välikatu) löytyy monta piipahtamisen arvoista myymälää, joten kesäreissua tänne meillepäin ei voi muuta kuin suositella. Ja laitat vielä mulle viestiä, niin tulen käymään jossain vanhankaupungin liepeillä vaikka moikkaamassa :)

      Poista
  6. Kaunis ja ihanan värinen tuo tarjotin, pitikin se Pinterestissä pinnata. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjotin on nyt ihan napissa keväisiin fiiliksiin :)

      Nähdään sitten myös tuolla Pinterestin puolella!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...