.

29.12.2012

Vaihtari

Kaupat houkuttelevat ale-kylteillään. Marimekon myymälän kohdalla päätin astua sisään ja kurkata mitä alennetusta valikoimasta löytyy. Ja löytyihän sieltä jotain juuri sopivaa minulle! Minulla on ollut uusi laukku hakusessa, ja nyt vaihdoin mukana raahattavat roinat vanhasta kassista uutukaiseen Marimekon nahkalaukkuun. Vaaleanruskea laukku vaihtoi omistajaa puoleen hintaan, eli tämä oli löytö.

Laukku pääsi jo iltapäivällä pienelle pakkaspäivän kuvauskeikalle, sekä kahvittelemaan Porvooseen. Nyt laukku saa hengailla eteisen vihreällä tuolilla, johon sillä on varattuna oma vakituinen parkkipaikka.































































14 kommenttia:

  1. katselin myös sitä pientä matkuria nahkaisena, mutten ostanut! olen kai hullu kun jätin sen hyllyyn...ja nappasin mustan markiisikankaisen weekenderin sen sijaan :O ajattelin, että mukavuudenhaluiselle ja poikamaiselle naikkoselle kuten minä ehkei nahkainen veska vaan natsaa...nyt saattaa jo vähän kaduttaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nahkalaukku on toisinaan hieman herkkä hipiäinen, mutta koitan olla nätisti tämän uuden kanssa :) Itiksen (HKI) Marimekossa oli myös muita laukkumalleja hyvällä aleprossalla, joten jäin myös miettimään, josko olisi pitänyt hankkia samalla myös yksi toinen veska.

      Poista
  2. Vitsit kun pääsis Marimekon aleen! Sieltä löytyy AINA jotain :D

    http://polkadotcookie.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ja löytyyhän tuo ale myös Marimekon verkkokaupasta, joka kyllä toisinaan pelittää tosi hitaasti. Muutenkin Marimekko voisi vielä vähän parantaa tuota verkkokaupan logiikkaa ja käytettävyyttä.

      Poista
  3. OI vitsit, hieno löytö! Olen himoinnut tuota nahkalaukkua, mutta mustana. Oliko Porvoon myymälässä mahdollisesti musta versio myös alessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porvoon Marimekossa en ole vielä käynyt alen aikaan, mutta ainakaan Itiksen Marimekossa musta ei ollut tarjouksessa. Musta olisikin oiva hankinta! :)

      Poista
  4. Eikä, ihan mahtava löytö! Oon himoinnut tollasta nahkasta klassikkoa niin, mutta ei budjetti kyllä oo antanu periks. Wautsi wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen tätä myös katsellut sillä silmällä jo pidemmän aikaa, ja tällä kertaa jahkailu kannatti :) Nytkin laukun hinnaksi jäi vielä reilu satanen, mutta se on tietysti kohtuu hinta laadukkaasti työstetystä laukusta.

      Poista
  5. Ok, kiitti vastauksesta! Mä käsitin, että tuo laukku oli Porvoon myymälästä, mutta taisinkin lukea tekstin liian nopeasti ;). Täytyy käydä silti kurkkaamassa mainitussa myymälässä, jospa siellä olis jotain muuta hyvää, jos ei tuota laukkua alessa. Kyllä tuo vaaleakin kelpaisi :). Mä olen täysin jämätänyt tuohon laukkumalliin...kankaisena löytyy musta ja tummanruskea. Nahkainen ikääntyisi varmaan kauniimmin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivän käytön jälkeen täytyy kyllä sanoa, että kyseinen laukku on aika napin kokoinen. Musta kankainen voisi olla mun seuraava valinta :)

      Poista
  6. Wau, ihanat löydöt olet tehnyt! Tuo nahkalaukku on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo tosiaan aika kiva :) Samassa vaalean ruskean sävyssä löytyi myös kaksi muuta laukkua, jotka olivat alessa. Pieni matkari olisi ollut myös hyvä ostos vaihtoehto...

      Poista
  7. Kommeintoinpa vaikka tähän postaukseesi. Ei voi muuta sanoa kuin huhhuh! Muutama päivä onkin mennyt lukiessani ihanaa blogiasi. Löysin blogisi juurikin muutama päivä sitten ja aika on hurahtanut, kuin siivillä.. Sisustuksesi on todella ihana ja kuviasi katsellessa tulee kova inspiraation laittaa sisustus uusiksi! Olen löytänyt lempi blogini - koti kolmelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia kehuista :) Nähdään jatkossakin!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...