.

14.1.2013

Arjen kuviot

Kauniimpi arki! Päivittäisiin rutiineihin tulee aina hieman enemmän hohtoa, kun vaihtaa toisen pöytäliinan edellisen tilalle, ja ottaa kaapista esiin astioita, jotka eivät ole hetkeen olleet käytössä. Vaihtelu virkistää siis. Kodin tunnelma muuttuu pelkällä pöytäliinan kuviollakin, varsinkin kun ruokapöytä on keskeisessä roolissa kodin isossa yhtenäisessä tilassa.

Vuodenvaihteen jälkeen on musta-valkoinen ollut meillä pop. Muutenkin yksinkertainen on kaunista, ja pelkistetympi linja on miellyttänyt silmää. Saa nähdä koska valon määrä saa kuitenkin kaipaamaan heleitä värejä, ja iskevätkö pastellit läpi tänäkin keväänä. Sitä odotellessa.

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvakulmia!! Onko kannu mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitakannu on Hemtexin valikoimaa. Nyt nämä Hemtexin "design" astiat olivat alennusmyynnissä, ja hinta tuntuikin sopivalta.

   Poista
 2. Tuttu kannu, joka löytyy myös meiltä! ja ihan totta, pienilläkin asioilla voi olla suuri vaikutus :)

  -Iisa
  http://iisanelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pienet arjen ilot ja myös ne pienet muutokset kodin sisustuksessa tuovat puhtia elämään (varsinkin kaikille sisustushöpöille :)

   Kiitos linkistä, tulen käymään :)

   Poista
 3. Tuo on niin totta, pienillä muutoksilla kuten astioiden vaihtelullakin saa jo kivasti uutta ilmettä! Vaihdan postauksesi innoittamana huomiseksi aamuksi uudet aamupala-astiat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotan jo siis etukäteen teille huomiselle "hyvää huomenta!" :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...