.

10.1.2013

Pinnallista

Planteganin valkoisissa ruukuissa on hauska pinta. Pinnan kohokuvio muodostaa salmiakin muotoisia ruudukoita. Ruukuissa on jo sen verran katseltavaa, että näiden kanssa sopii yhteen simppeli viherkasvi. Onpahan taas uudet tapettavat ruukuissa odottamassa kohtaloaan...9 kommenttia:

 1. Erittäin kivat ruukut, jotenkin 50-luvun henkiset ja samalla tätä päivää. Kivat ovat kasvitkin, mitä sitten lienevätkin, minä kun en tunnista kuin jonkun jukkapalmun... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS: On pitänyt jo aiemminkin sanoa, että diggaan sun otsikoistasi, niiden sanaleikit ja monimerkityksellisyys (kuten tämä pinnallista-sana - aivan mainio!) ovat sangen virkistäviä.

   Poista
  2. Minäkin ihastuin näihin ruukkuihin ohi kulkiessani Plantagenissa. Piti sitten oikein käydä tarkemmin katsomassa, ja ostoskoriin poimimassa.

   Näissä viherkasveissa oli kyllä lappu mukana, mutta niissä lukee jotain hämärää kuten "Jungle Rythm". Ei taida olla ihan kasvin nimi se?! :)

   Kiitos paljon... hyvä, että joku on samalla aaltopituudella ja huomaan mun viritelmät :)

   Poista
 2. Oi hitsi kuinka upeat ruukut! Muistatko oliko samalla kuvioinnilla eri kokoja saatavissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ainakin toinen koko, joka oli sellainen "normaalimpi" ruukku eli matalampi ja hieman leveämpi. Itse ostin nämä korkeat, kun mulla on näkemys siitä, mihin nämä meillä päätyvät, ja sijoituspaikassa saattaa tuo korkea toimia ihan kivasti.

   Poista
 3. Tosi hauskan näköiset ruukut tosiaan:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kierroksen yllättäjät Plantagenin ruukkuhyllyssä!

   Poista
 4. No mutta onpa viehättävät kerrassaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...