.

6.1.2013

Wanted - Light & Color

Voiko heti tammikuun alussa alkaa intoilemaan keväästä, valosta ja väreistä? Todennäköisesti voi, ja siltä tuskin voi välttyäkään, jos lukee blogeja ja kirjoittelee sellaista itsekin. Ainakin mitä valon määrään tulee, niin siitä puhe mistä puute. Ainakin minulla on tammi-helmikuun taitteessa joka vuotinen motivointiurakka, jonka tarkoituksena on vain saada puhtia ja intoa talven taitokseen ja sen aidon oikean kevään odotukseen. Pienet ilot, värikkäät jutut ja satunnaisten aurinkoisten päivien valotykitys kannattelee yleensä talvimaratonin kalkkiviivoille, ja maaliskuussa sitä hymyilee jo rennommin.

I guess most of the Finns are dreaming about light and Spring time to come at the moment. Certainly there are the ones who enjoy darkness and feel the need to rest and take it easier. Most of us are still fading like flowers while waiting for the first days of Spring.

Timely photo tip on shooting in low light is found here. Gayle, who's blogging at Mom and  Camera, shares her best practises about indoor photoshooting together with toughts of capturing real life.

Ps. I was honored to be featured with my last week's Sunday photo.

Ni Hao Yall

25 kommenttia:

 1. Kauniit värikkäät kynttilät! Eilen meillä oli kaunis, aurinkoinen päivä. Valo saa kyllä ihmeitä aikaan. Iloa alkavalle viikollesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä kummasti alkaa hymyilyttämään, kun aurinko innostuu taivaalla paistelemaan. Nyt täällä on ollut taas aika pilvinen jakso, mutta aurinkoisempia päiviä odotellessa :)

   Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinne teille!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näissä kynttilöissä on niin iloiset värit, että toimivat piristävästi jo ennen sytyttämistäkin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. I couldn't decide which color to buy, so I took them all :)

   Poista
 4. I can't wait for the spring..I hate the dark cold nights.

  Mollyxxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me too, waiting for the Spring :) Spring is to most wonderful season of the year.

   Poista

 5. I love the colors and angle of your shots.

  VastaaPoista
 6. Mistä noita ihania värikkäitä kynttilöitä saa? Minulta löytyy samanmoisesta purkista noi pitkät kynttilät, mutta vain valkoisina. Tahtoo väriä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin kynttilät Tigeristä. Porvoosta Tiger onneksi löytyy, kun sieltä saa näitä värikkäitä kynttilöitäkin ympäri vuoden.

   Poista
 7. Kyllä voi ja sen tosiasian, että ihan oikeaan kevääseen on vielä piiiiitkä matka, voi siirtää jonnekin taka-alalle;-) Kauniit värit noissa kynttilöissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaikka postilaatikosta tippuu kevät / kesä -katalogeja, ja kauppoihinkin alkaa tulemaan esille kevään värejä, niin oikeasti elelemme talvea vielä hyvän matkaan.

   Ajatuksissa kevät on jo lähellä :)

   Poista
 8. Ihania kynttilöitä!! Nam!! Ja onneksi olkoon kuva-tunnustuksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista!

   Juu, nämä kynttilät piristävät jo purkistakin käsin :)

   Poista
 9. Itse aion ottaa kevätfiiliksestä kaiken nyt irti, sillä pian tulee se masentava tunne, kun kevät vaan antaa odotuttaa itseään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä on kestävyys koetuksella, jos kevät on myöhäinen ja maaliskuussa pakkaset paukkuu ja lumen määrä lisääntyy. Itse aina toivon, että tammi-helmikuun jälkeen kevät aurinko alkaisi lämmittämään ja piristämään.

   Poista
  2. Lähempänä kevättä jokainen "takatalvi" on yhtä tuskaa, tekisi mieli vain jäädä kotiin peiton alle ja odottaa että iso paha susi, eikäku keli menisi pois. :D

   Poista
  3. No iso paha susi se taka-talvi onkin. Varsinkin jos huhtikuussa talvi kehtaa tehdä paluun, niin siinä on sitten vitsit vähissä :)

   Poista
 10. Voi nams miten nameja kynttilöitä!

  VastaaPoista
 11. Ihanan värisiä kynttilöitä! Pitääpä käydä katsomassa löytyykö kynttilöitä myös Helsingin Tigereistakin :) liityin myös lukijaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja, ja tervetuloa :)
   Porvoon Tigerissä on ainakin yksi seinällinen pelkkiä kynttilöitä + servettejä, joten toivottavasti myös Helsingin myymälästä löytyy kynttilävalikoimaa.

   Poista
 12. Wonderful photos - so colourful!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...