.

3.1.2013

SimppelistiKodin julistetaulut ja pikku tavarat ovat nyt liikekannalla joulun jälkimainingeissa. Harkitsin hetken, että otan taululistan pois keittiön pikku ikkunan päältä, mutta jätin sen nyt toistaiseksi paikoilleen. Toimiihan tuo vaikka tarjotin- ja leikkuulautahyllynä, jos ei muuta.


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tuon matalan ikkunan päällä ja ovat loogisessa paikassakin ruuanlaiton kannalta, helppo tuosta napata vaikka leikkuulauta käyttöön.

  Kivat kuosiyhdistelyt, tuo Metropoli houkuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo pikku hylly sijainniltaan ihan käytännöllinen. Minua taitaa vaan hieman nyppiä se, että hylly ja ikkunan poka eivät ole tismalleen saman mittaisia :)

   Metropoli on kiva! Ja joululahjaksi saimme tuon Mörkö-tarjottimen. Mustaa ja valkoista!

   Poista
 2. Mun silmään näyttää tosi kivalta ja käytännölliseltä. Kuvasta en ilman sanojasi huomannutkaan että hylly on kapeampi kuin ikkuna. Tuskin siis häiritsee muita kuin sinua, mutta voin kuvitella että nyppisi minuakin omalla kohdalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin kai se menee :) Itse kyttää omassa kodissa tuollaisia pieniä yksityiskohtia. Harkitsin myös aiemmin että ostan yhden tauluhyllyn lisään ja sahaan siitä sopivan pikku pätkän ja lisään sen tuonne vanhan hyllyn jatkoksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...