.

1.1.2013

HeijastuksiaKuusi jäi eläkkeelle. Kotonamme on siis siivottu ja tanssittu huonekaluvalssia. Tavarat ovat löytäneet paikkansa, tai sitten ne ovat vain väliaikaisesti sijoitettuna johonkin. Joskus on hauska fiilistellä vähän erilaista järjestystä, vaikka se olisikin hieman epäkäytännöllinen. Loppujen lopuksi isoimmat huonekalut tuntuvat hakeutuvan niille jo aiemmin hyviksi havaituille paikoilleen. Isommat muutokset vaatisivat isompia hankintoja. Täytyy kyllä sanoa, että sohvan hankinta keikkuu mielessä harva se päivä. Sitten järjestystäkin pääsisi muuttamaan vähän isommalla kädellä.

Joulu ei mennyt ihan vielä kokonaan piiloon. Hämärän päivän valopilkkuja ovat kynttilät sekä edelleen ikkunoilla roikkuvat valotähdet. Esillä on myös jonkin verran koristeita sekä jouluisia kukka-asetelmia. Pikku hiljaa joulu alkaa kuitenkin jo väistymään (haikeana) takaisin laatikoihin ja pussukoihin odottelemaan seuraavaa juhlahetkeä.

10 kommenttia:

 1. toi tigerin jakkara on kyllä niin ihana! harmi vaan että niitä oli enää yks jäljellä kun kävin hakemassa omani pois..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tigerin tuotteissa on myös hinta kohdallaan. Metallijakkaroita on siellä täällä tarjolla, mutta hinta on jotain muuta kuin Tigerissä. Tosin hei, Clas Ohlssonilla on samantapainen jakkara sinkin värisenä. Muutama uusi pinottava jakkara saisi kodin meiltäkin :)

   Poista
 2. Iloista ja idearikasta uutta vuotta sinulle Anne :)

  VastaaPoista
 3. Onnentäyteistä alkanutta vuotta 2013 sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin - onnen hetkiä alkaneelle vuodelle!

   Poista
 4. Toi Batman on mainio! Kerrassaan.

  Onnellista alkanutta vuotta teille kolmelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Johanna! Hyvää uutta vuotta myös teidän perheellenne! ps. pikku koira = ihana :)

   Poista
  2. nii mistäs noita Batman-julkkia saa? Oon monasti nähnyt noita vilahtelevan eri blogeissa ja tahtois kans! :)

   Poista
  3. Tilasin Batgirlin Bodie and Fou -verkkokaupasta
   http://www.bodieandfou.com/b_and_w_art_prints

   Toimitus oli muuten lennokkaan nopea. Neljä päivää tilauksen jälkeen oli kuljetusliikkeen auto oven takana ja hetken kuluttua julkkarituubi kädessä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...