.

18.1.2013

Minä(kin)

Sally's heitti pallon minulle kuvahaasteen muodossa. Selasin ja valitsin omia suosikki määritelmiäni ...and that's who I am -sivustolta. Nyt haluaisin tietää kuka sinä olet? Otatko haasteen tästä vastaan? Voit halutessasi lisätä oman "That's who I am" kuvasi vaikka myös blogini Facebook-sivulle. Näin myös lukijat, joilla ei ole omaa blogia tai Google-tunnusta voivat halutessaan julkaista omia suosikki poimintojaan "Who I am" kuvien joukosta.

Tulipa muuten vielä mieleen, että en ole tainnut täällä blogissani missään vaiheessa esitellä itseäni sen kummemmin. Kun etsin meille vanhaa kunnostettavaa taloa, niin aloin samalla kirjailla ajatuksiani tänne blogin puolelle. Loppujen lopuksihan päädyin rakentamaan meille ihan uuden talon, ja siitä tämän bloginkin tarina kunnolla pääsi käyntiin.

Nyt asumme jo uutta kotiamme, ja blogeista on tullut tässä rakentamisen ja sisustamisen ohella minulle jo elämäntapa. Siinä missä on hauska harrastaa valokuvausta, ja julkaista omia otoksia täällä tekstin saattelemana, on myös todella antoisaa käydä lukemassa muiden mietteitä, inspiroitumassa, saada hyviä vinkkejä ja uusia näkökulmia.

Kiitos siis jälleen kerran teille lukijoilleni, ja kiitos myös teille, jotka jaksatte ylläpitää omia ihania blogejanne. Tulen varmasti taas huomenna käymään teillä kylässä, kun hörpin aamuteetäni.

... ja sen varsinaisen esittelypostauksen taidan kirjailla teille joku toinen kerta. Ihan kohta vaikka.
6 kommenttia:

 1. Ihania valintoja. Voisin samaistua aika moneen. Harmi, että en ole feisbookissakaan, niin en saa laitettua omaa kuka olen kuvaa esille (:

  i wish i could play instrument! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olisikin mahtavaa osata soittaa vaikka kitaraa! Joudun kyllä vaan itse tyytymään fanittamaan muita taitajia :)

   Hei, ja ihan hyvä idea muuten vaikka laittaa "kuka olen" kommentin tänne näin sanallisesti!

   Poista
 2. Hei brown-eye, kiva kun tartuit haasteeseen! Pitääkin käydä kurkkimassa seuraavaksi tuolla facessa ;)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vaan, ja kiitokset haasteesta! Aloin eilen illalla yhdentoista jälkeen selailemaan noita kukaminäolen -sivuston kuvia, ja siinä vierähti pieni tovi :)

   Kiitos samoin, rentouttavaa viikonloppua! Tuleekohan tästä päivästä ihan koti-mörköily-päivä, kun meillä on ainakin pakkasta -29C, ja se ei ulkoiluun houkuta...

   Poista
 3. Täällä myös vasenkätinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meitä vasureita aina joukoista löytyy :) Kerran olin vihkitilaisuudessa maistraatissa, jossa notaari katseli hymyssä suin kun hääpari ja me todistajat laitoimme nimiä papereihin. Kaikki muut olivat vasenkätisiä paitsi se viimeinen nimenkirjoittaja eli yksi todistajista. Notaari sitten totesi naama pokkana:"No olihan täällä joukossa yksi vääräkätinenkin".

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...