.

20.1.2013

So Simple Sunday

Jos ei nyt ihan vettä ja leipää, niin melko simppelillä linjalla on tällä viikolla meidän ruokahuolto mennyt. Torstaina ennen kauppaan lähtöä satuin lukaisemaan Valkoisen kodin -blogista kukkakaalikeitto-ohjeen, ja laitoinkin sitä meille ruoaksi (oli hyvää!). Lämmitin keittoa vielä seuraavana päivänä itselleni.

Tänään tytöt olivat taas kotona, ja oli vuorossa salaattipäivä. Meillä on nyt pari kertaa tehty Fiesta-salaattia, johon perus salaattipohjan (erilaisia salaatteja, kurkkua, tomaattia, paprikaa) lisäksi tulee salsatyyppistä jauhelihakastiketta, juustoraastetta, maissilastuja ja halutessa myös hieman salaattikastiketta, kermaviiliä tai hampurilaiskastiketta. Salaatti on tosi maistuvaa jo ilman minkäänlaista kastikeosastoakin. Hieman tulisen kastikkeen ohessa tulee rouskittua reilusti rehuja.

Simppeliä meillä on myös sisustusosastolla. Ei ole pöytäliinaa, eikä juuri mitään muutakaan ylimääräistä. Pelkistetty linja tuntuu juuri nyt sangen kotoiselta. Ja näkkileipäkin maistuu ihan hyvältä sellaisenaan!

I could file this week under label "Simple Things". We have been eating veggie soup (delicious!) and Mexican-inspired salsa salad. Even the crispbread has tasted good as it is.

After party season our home seems quite naked without any ornaments and decoration. Table clothing is also gone, and not yet wanted back. Sometimes it's just so great to simplify life, and enjoy the little things.

Have a great week!

Ni Hao Yall

9 kommenttia:

 1. No nyt alko tehdä mieli näkkileipää ihan sellaisenaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkkäriin tulee välillä himo (ehkä parempi napsia näkkäriä kuin suklaataa) :)

   Poista
 2. That salsa salad sounds great.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salsa salad tastes so good! Our salad had really simple salad base (ice berg lettuce), tomatoes, cucumber and sweet pepper. Then I added chunky salsa sauce, grated cheese and some tortilla chips. If salsa sauce (with minced meat) is quite hot, some sour cream based dressing could be added to the side.

   Poista
 3. Nam, kukkakaalikeittoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kukkakaalikeitto toimi hyvin! Tälle viikolle meitin yhdeksi ruoaksi ihan "seka" kasvissosekeittoa :)

   Poista
  2. ... eiku mietin! *typo*

   Poista
 4. Kiva värimaailma postauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, väritkin on simppelit, kun on karsittu vähän sitä ja tätä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...