.

17.1.2013

Torstai on touhua täynnä

Arki rullaa eteenpäin, ja kaikenlaista touhua ja tekemistä ovat päivät täynnä. Sitten onkin jo taas torstai, ja viikonloppu häämöttää nurkan takana.

Meillä on tällä viikolla ollut yksi flunssailija kotona, joten olen tehnyt työt etänä. Satunnaisesti höpöttelijä tulee notkumaan viereen, mutta hyvinhän tämä kodin ja työn yhdistäminen sujuu noin yleisesti ottaen. Ehdin käymään myös Ikeassa, ja tein muutamia kivoja löytöjä löytönurkan puolella (löytönurkka tosiaan!). Ikea-reissun tarkoitus oli hakea yksi lipasto esikoisen huoneeseen, mutta samalla kertaa hän sai myös uuden päiväpeiton ja yöpöydän. Lisäksi otin löytönurkan puolelta mukaan kivan harmaan jalkavalaisimen, joka notkuu nyt olohuoneessa työpisteeni vieressä, mutta päätyy kenties peräkammarin värikimaraa tasoittamaan.

Koti kolmelle muutti nyt myös Facebookin puolelle. Facebookin sivulle lisäilen ja linkitän kaikenlaisia kivoja juttuja, joita löydän muiden blogeista ja sisustusalan lehdistä. Facebookin puolelle keräilen myös hyviä DIY-ohjeita, ruokavinkkejä, leivontareseptejä, valokuvaukseen sekä kuvankäsittelyyn liittyviä ohjeita ja havaintoja ajasta sekä ilmiöstä. Luonnolliseti vinkkaan myös oman blogini postauksista Facebook-sivullani. Facebook sivu tulee joka tapauksessa olemaan aktiivisesti päivittyvä kohtauspaikka, joka tuo oman mausteensa blogipostausten oheen. Nähdäänkö Facebookin puolellakin?

Alemmassa kuvassa näkyvä pöllötyyny on muuten Pieni lintu -blogin kautta tilattu. Pieni lintu on käsityötaitajia!

2 kommenttia:

  1. Nähdään fb:ssä - sun fb-suunnitelmat kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...