.

13.1.2013

TalvisiaLämpötilan vaihtelut pinnoittivat puut ja kasvit jäähippusilla. Aamupäivällä oli sangen mukava talvikeli kävelylenkkiä ajatellen. Tässähän meinaa ihan inspiraatio iskeä luistinten terotukselle, ja kylän luistinkentän testaamiselle. Tulisi ainakin vaihtelua iän ikuiseen lenkkeilyyn.

Temperature went up and down, and tiny ice crystals decorated the view. Weather seems to be almost perfect for outdoor activities and I'm therefor planning to go ice skating. How fun would that be?!


Ni Hao Yall

6 kommenttia:

 1. Ihania talvisia kuvia ja kauniisti kyllä ikuistettu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo jäähippuset puissa ja pensaissa ovat aina yhtä kauniit. Täällä meillä ei ole pahemmin ollut tälläisiä huuruisia kelejä tänä talvena, joten senpä vuoksi tänä aamuna oli kiva käydä kameran kanssa ulkoilemassa.

   Poista
 2. Upeita kuvia! Mun pokkarilla ei edes varmaan onnistuisi noin läheltä. Saispa nuo oksat sisälle tuotuinakin pysymään yhtä frosteina ;) Luistimet vaan naftaliinista hei ja jäälle! Mä ainaski aion.

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olisvatkin aika kauniita maljakossa näin huurteisina. Tai toinen juttu on vielä se, että marjat pysyisivät oksissa kun tuo ne sisään. Tuppaavat olla jo tässä vaiheessa niin "well-done" kunnossa että sulattueen putoilevat pöydälle.

   Luistinjuttu pitää ehdottomasti saada toteutettua.

   Kiitos samoin - reipasta talvista uutta viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...