.

27.1.2013

Ruudun takaaIhana valo on hellinyt ulkoilijoita. Piristäähän tuo auringonpaiste myös sisätiloissa. En vieläkään ole raaskinut ottaa eläinkoristeita pois narulta, ja voi olla että tuo auringonpaistetta ihaileva tiikeri ei menekään koristepussiin piileksimään, vaan jää esille myös kevään ja kesän tullen. Lämpimänä vuodenaikanahan tiikeritkin ovat parhaimmillaan!

Ensimmäistä kertaa tänä talvena olen myös ajatellut sellaisia kaukaisia juttuja kuten ulkomaalausta. Aurinkoinen päivä sai myös huomaamaan maalaamattomat terassin kaidepuut. Kevät inspiraatio eteni siis valonnopeudella pesua kaipaavien ikkunaruutujen läpi suoraan ulkotöiden puolelle. Näkymä ulos tulee tosiaan olemaan ihan toinen, kun kaiteet on maalattu valkoisella. Nyt suorastaan jo odotan maalaushommia. Viime kesänä olin täysin leipääntynyt sutimiseen. Tälle kesälle on onneksi huomattavasti pienenpi maalausurakka tiedossa, kun talo itsessään on jo maalattu.

Mukavaa sunnuntaita! Toivottavasti hyvät ulkoilusäät sattuvat kohdalle myös tänään. Valoa!


2 kommenttia:

 1. Vähän niin kuin meidän möksällä. Mutta siellä käydään vain kesällä. Talvellakin siellä voisi olla kaunista, mutta hitonmoinen homma lämmittää jne. Tuo alempi kuva siis (:

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä maalaismaisemissa on kyllä reilusti myös vain kesäkäytössä olevia tiloja / rakennuksia. Itse olisin mielelläni jonkun tuollaisen tyhjillään seisovan talon ostanut omakseni, ja rempannut sen, mutta tällä kertaa tulikin sitten rakennettua ihan uusi talo.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...