.

2.1.2013

Dear Santa...

Lapsilla oli muutaman toive rakentamisen aikoihin. Yksi niistä oli kylpyamme, joka jäi rakennusprojektin käynnissä ollessa muiden hankintojen jalkoihin. Kylpyhuoneeseen tehtiin kuitenkin vesivedot valmiiksi myös ammetta ajatellen.

Jouluna meidät yllätti pukki oikein kunnolla - saimme siis lahjaksi valkoisen tassuammeen, joka on jo nyt myös testikäytetty. Ammeessa kylpeminen on kyllä luksusta ja rentouttavaa. Nyt pääsee myös kokeilemaan uusia kylpytuotteita ja -tuoksuja.

Kiitos Joulupukki ♥


Ps. jossain vaiheessa laitan laajemman perspektiivin kuvia myös "saunaosastoltamme".

4 kommenttia:

 1. Tassuamme!!! Voiko olla ihanampaa kuin tassuamme, no ei voi (ainakaan pesutiloihin), on tuollainen jalallinen amme vaan niin kovin kaunis. En välitä kylpyammeessa lojumisesta (tulee huono olo jos vesi on liian lämmintä), mutta kyllä minäkin nyt tassuammeessa lojuisin. :)

  Onnea ammeesta ja kivanvärisistä kylpyankoista myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassukka-amme on niin söde :)

   Kävin kerran kylpylähoidoissa, johon kuului lopuksi yrttikylpy. Kylvyssä ei ollut muuta vikaa kuin että se oli tosi kuumaa vettä. Pikku hiljaa kroppa tottui veteen (tai se kylmeni pikku hiljaa), mutta kun nousin kylvystä niin oli ihan hip-ja-hei olo aika pitkään.

   Kiitoksia, meillä on tosiaan uuden ammeen lisäksi myös uudet kylpykaverit (ankat) ja kylpyvaahtoakin :)

   Poista
 2. Voi miten ihana joulupukki teillä on käynyt! Mahtava lahja! Tassuammeet on niin ihania.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi tänä vuonna oikein super yllättäjä tyyppinen j-pukki :)

   Nyt on saanutkin sitten lämpöpumpusta (PILP) laittaa välillä tilapäinen luksus -asetuksen päälle, jotta kylpyvedet riittävät.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...