.

8.1.2013

Dalahäst

Dalahäst ja minä, olemme ystäviä. Kyllä, tykkään Dalahäst-kuviosta, ja meillä on noita puuheppoja jokunen koristeena. Muutama heppa on köpötellyt meille Etelä-Ruotsista sekä Tanskanmaalta. Yksi on ihan Ikeasta karannut Dalahästin serkku, ja taitaa noita puuheppoja olla vielä muutama muukin ainakin joulun väreissä.

Tänään kävin kuluttamassa Hemtexin lahjakorttini, ja mukaan tarttui pöytäliina heppakuviolla (5,95). Muutenkin ostokset painottuivat musta-valko-harmaa akselille pöytäliinan esimerkin mukaisesti. Eniten odotan kuitenkin nyt, että ostamani trikoopussilakanat tulevat pyykistä, ja pääsee loikoilemaan niiden pehmeää syleilyyn.


 

6 kommenttia:

 1. Minä tykkään kanssa! Ikeasta niitä aina yritän katsella, mutta ei koskaan silloin ole kun minä olen Ikeassa. Meillä on Hemtexin vahakangasta, josta on askarreltu pari pöytäliinaa. Harmi, kun perhe (en se minä ollut) on liinat sotkenee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä niitä Ikean heppaversioita oli useampaakin kerralla myynnissä, mutta viime aikoina olen nähnyt vain mustaa heppaa jolla on villatakki päällä (sellainen meillä on himassakin).

   Pöytäliinoja menee, ja vaikka vahakangas kestää hyvin elämää, on meilläkin yhteen hajonnut mustekynä. Eipä lähde se tahra pyykkäämällä taikka muullakaan konstilla.

   Poista
 2. Tosi kiva pöytäliina :)! Tuo heppis on kyllä hirmu kiva, mene emulla vähän samaan kategoriaan ku maatuskat ja niitähän mulla piisaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla on maatuska-kokelmaa! Meillä niitä on ihan pari erilaista, ja lisääkin saisi joskus jostain ilmaantua. Maatuiskoissa voi olla sellaisia tosi hauskoja överki kitch-versioitakin.

   Poista
 3. Tuo Dalahäst-kuvio on kaunis tuossa pöytäliinassa.
  Puiset D.-hepat ovat myös kauniita, kuten myös Ruotsissa käytettävä possu kynttilöineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se possu-kynttelikkö on myös kiva! Itse asiassa meilläkin pitäisi olla jossain yksi pienehkö possu, mutta en sitä tänä jouluna huomannut kaivaa esille. Minne lienee mennyt piiloon...

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...