.

15.1.2013

StoneKartellin Stone -jakkara on matkalla kylpyhuoneeseen uuden kylpyammeen kaveriksi, mutta sitä ennen se pysähtyi vielä fiilistelemään sohvapöydän virkaa. Ihan hyvin se toimisi tuossakin tehtävässä.

8 kommenttia:

 1. Meillä aivan sama Stone ostoslistalla myös juuri kylpyhuoneeseen ammeen kaveriksi. Vielä ei vaan ole saatu toteutettua haavetta, kun tuntuu tulevan kaikkea muuta kiireellisempää eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stone on juuri sopiva korkeudeltaan ammeen viereen, tai niin minä olen sen ainakin miettinyt. Pitää testata joku päivä ammeesta käsin :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä hyvännäköinen ja tosi monikäyttöinen jakkara. Käy yöpöydäksi, sivupöydäksi, sohvapöydäksi (niitä voi olla vaikka useampi isompana "sohvapöytänä") ja kylppäriinkin materiaalinsa puolesta sopii mainiosti. Niin ja tietty myös jakkarana. :) Hyvältä näyttää sohvasi kanssa.

  Onko tuo aiemman postauksen ihana pöytäliina Marimekon Fokus? Tykkään siitä kuosista ihan hulluna, mutta on verhoksi sangen hallitseva pieneen kotiini, joten ei ole tullut hankittua ja pöytäliinoja en käytä. Pyöreä Fokus-tarjotin löytyy, se on ihana myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen näitä jakkaroita ihaillut jo pidemmän aikaan. Myös muut värisävyt ja kirkas vaihtoehto ovat kauniita. Hyvä pointti muuten pitää mielessä, että käy myös ihan istuimena :)

   Fokusta! Samaa mieltä, että se on mainion näköinen, mutta verhopintana voisi olla jo hieman liikaa. Mietin myös aiemmin, että josko tästä olisi kyhännyt taulun (kehysten tekeminen joutuisi kuitenkin ikuiselle sit-ku-listalle). Minäkin näpelöin Fokusta tarjottimena pariinkiin otteeseen ennen joulua, mutta en vielä raaskinut ostaa. Toivelistalle...

   Poista
 3. Tuohan näyttää sopivan tuohon sohvan kaveriksi kuin nenä päähän! On niin näppärän kokoinen jakkara/ pöytä että sopii kyllä melkein paikkaan kuin paikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkaran korkeus on aika nappi, ja materiaalinsa vuoksi on aika sopivan painoinenkin (ei liian heppoinen, mutta kätevä siirrellä kuitenkin).

   Poista
 4. Itse ostin raskausaikana kirkkaan Stonen suihkuun tuoliksi. Nyt uudessa kodissa se pääsi olkkariin pikkupöydäksi, tosin väliaikaisesti. En tiedä minne se vielä kulkeutuu, kun saadaan uudessa kodissa kaikki huonekalut ostetuksi.

  Ihana tuo vihreä pieni lamppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin kaikkea jännää, kun on aika tuore perheenjäsen ja muutto vielä toiselle paikkakunnalle, ja uusi koti siellä. Riittää varmaankin touhua riittämiin :)

   Kirkas Stone oli vaihtoehtona myös meille (se sopisi ihan joka huoneeseen), mutta päädyin sitten tähän tummaan, kun meillä on tummat laatat suihkutilassa.

   Pikku lamppunen on menneiden vuosien Indiskaa, eli tuikkukuppi.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...