.

4.1.2013

Perjantai kuin maanantai

Varoitus: postaus sisältää herkkusijoittelua. Ja kyllä, joulun suklaat ovat nyt loppu! Salainen nyyh (nyyh). Pystyin vielä ruokakaupoilla vastustamaan alennuksessa olevien suklaarasioiden seireenimäisiä houkutuskutsuja. Toivottavasti hyvä putki (suklaattomia päiviä tänä vuonna yhteensä 0) jatkuu lähtee tästä nyt käyntiin.

Tuntuiko kenestäkään muusta tänään, että on maanantai? Minulla oli maanantai-fiilikset koko aamupäivän. Maanantai muuttui onneksi perjantaiksi, kun kävin lounaslenkillä (ei se sininen) ja sen jälkeen keitin kaakaot. Kenties tunnin lenkki kompensoi herkkukaakaon ja croisantin. "Pari Da Capoa jälkkäriksi" on myös tunnuslauseemme. Mutta nyt nekin ovat loppu (nyyh).

Viimeinen kuva osallistuu viime viikon Makrotex (86.) haasteeseen. Loppu, loppu, nyt kaikki on loppu.


14 kommenttia:

 1. Eilen kirjoitin blogiini, että tuntuu kuin olisi maanantai ja tänään olen ihan lauantai fiiliksissä :) Maanantaina jatkuu koulu pitkän joululoman jälkeen, toivottavasti sitten tulee päiviin taas jotain tolkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lauantai-fiilis tälle päivälle on ainakin mukavempi! :)

   Eiköhän arki tosiaan nappaa kiinni heti ensi viikon kuluessa, kun normaalirytmi lähtee taas käyntiin.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Mä oon ainaki ihan sekaisin päivistä, ruokakaupassa sentään käytiiin kun muksut mankui että on kuulemma karkkipäivä!! Konvehtirasiat oli -50% mutta hienosti skippasin sen hyllyn -- tosin vain hamutakseni kärryyn Royalin uuden suklaalevyn, josta hupeni puolet jo kotimatkalla auton ratissa ;)

  Jatka sä samaan malliin, äläkä oo heikko kuten mä! Viikonloppuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lapset tietää milloin karkkipäivä lähestyy :) Hyvä, että on asioita joihin voi aina luottaa! ;)

   Niin, en tiedä sitten kuinka tiukkana tässä on pysytty, jos katsoo noita mun kaakaotunnin (vrt kahvitunti) pieniä sieviä syömisiä :D

   Hyvää viikonloppua!!

   Poista
 3. Ou nou mitä herkkuja!! Nams, tekis nyt niin mieli dacapoa...apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Da capo on aina yhtä hyvää ihan niinkuin pätkis ja fasun sininenkin. Da capon hyvä puoli on myös se, että jo haukku tai pari taittaa pahimman suklaahimon :)

   Poista
 4. DaCapo nameja! OMG! Mihin tämä maailma on menossa ja miksei Fazer kauppaa niitä tänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Da Capoja tässä muodossa näkyy kyllä vain jouluisin. Ovat saatavilla näissä kuuluisissa "fasuboxeissa". Muuten Da Capot ja Pätkikset syödään tietysti pikku patukkoina :)

   Poista
 5. Kaikki loppuu aikanaan, joulukin ja Da Capo. Da Capo on onneksi niin voimakkaan makuinen, ettei sitä voi syödä kuin silloin tällöin. Silloin sitäkin nautinnollisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Da capon hyviä puolia on ehdottomasti se, että pikku patukassakin on jo tarpeeksi :)

   Poista
 6. Voin iloksesi ilmoittaa, että suklaa on hyväksyttyjen listoilla! Suosittelevat jopa kaksi palaa päivässä, mutta tummaa. Viimeeksi luin siitä eilen "..flavonoidsit, antioxidantit, verenpaineen lasku, veren vilkastuminen avioissa ja sydämessä, nostaa hyvien kolestroolien arvoja..." AARP lehdestä. Suklaan tulee sisältää vähintäin 7% kaakaota. P'ivitt'in n. 30g. Siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on suklaan hyvä puoli myös! Tietysti myös makunautinto tuo jo itsessään mielihyvää, ja elämä on parempaa, jos siinä on sitä hyvää :)

   Poista
 7. ..tarkoitin aivoissa...mutta ehkä aviossakin LOL!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en olisi huomannut typoa, jos et olisi maininnut, mutta tuosta tuli hauska noin! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...