.

28.1.2013

Oranssilla käyntiin

Huomenta! Oranssilla värillä lähtee tämä viikko käyntiin. Silmät imuroivat viime kesäisestä asuntomessukuvasta innoitusta sekä energiaa. Myös appelsiinin tuijotus (nauttiminen) voi auttaa?

Mukavaa (ja energistä) viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Värit ovat ihmeellisiä! Oranssi on aivan mahtava väri, mutta jostain syystä tulen itse aivan fyysisesti sairaaksi jos sitä on liikaa. Kokonainen seinä - en pysty olemaan huoneessa. Taannoisessa työhuoneessani oli oranssit pitkät verhot, minun oli pakko ottaa ne pois koska voin pahoin koko ajan huoneessa. Mikähän siinä on kun on niin vahva väri että vaikuttaa ihan fyysisesti! Sen sijaan pieni piristysruiske, appelsiinin kokoinen tai vaikka tyyny, tuntuu ihan mukavalta ja piristävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väreissä on voimaa, ja välillä sitä kaipaa aivan kummallisia värejä (tai itselleen epätyypillisiä :) Aikoinaan kun esikoinen oli vauva, niin huomasin pukevani häntä sellaisiin sävyihin, jotka toisivat eniten potkua omiin päiviini (ikään kuin valvomisesta johtuvaa väsymystä torjumaan).

   Itse en ole kokeillut oranssia noin laajasti sisustuksessa (verho /seinä), mutta voin hyvin kuvitella, että oranssi voisi olla vähän liikaa minullekin (joutuisi käyttämään aurinkolaseja kotona?! :)

   Oranssia tuntuu muuten taas vaihteeksi olevan myös tarjolla, joten ehkä jollain tyyny-tasolla se voisikin olla ihan jännä valinta?

   Poista
 2. Anne, olen aina todella inhonnut oranssia, mutta nyt se on luikerrelut minunkin elämääni. Ostin vähän aikaa sitten pitkän etsimisen jälkeen tosi tasokkaan kukkaron, oranssin! Käytän kaikkea kauan ja siksi en osta mitä vain. Nyt alan etsiä oranssia laukkua. Torstaina kollaan Porvoon putiikkeja, josko sieltä...

  Sisustuksessa minulla on jo oransseja mattoja, toisn valkoisia on vielä enemmän, ja siinä Jaelin maalauksessa on paljon oranssia.

  Jotain oranssin kaipuu kai kertoo...

  Tuo seinä on mahtava ja sitä sopivasti rauhoittaa puolipaneeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa asuntomessukohteessa oranssi oli osattu laittaa aika sopivasti. Kyseessä kun on vielä lastenhuone, niin aika energiseltähän tuo vaikuttaa.

   Oranssistakin on monia sävyjä, ja kun lähestytään tiettyä murrettua okraa, niin silloin sävy on jo paljon rauhallisempi. Juuri tuo murrettu oranssi leiskuu kauniina Välimerellisessä ympäristössä.

   Torstaina pyörit täällä meillä päin?! Jos sinulla on aikaa, niin käydäänkö kahveilla? Vai millaisella porukalla oletkaan liikkeellä?!

   Poista
 3. Vau - aukeshan nää mun utuset silmät vihdoin - mikä väripläjäys! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...