.

22.1.2013

MirandaMiranda -kynttilänjalka löytyi kirppikseltä. Minulla on entuudestaan ruskea Miranda-kulho, joka on myös aiempia kirppistely löytöjä. Kynttilänjalka oli uusi hassu tuttavuus. En ole tälläiseen aiemmin törmännyt. Jalan voi itse asiassa kääntää toisinkin päin, ja pieneen kulho-osaan voi laittaa vaikka tuikkukynttilän.

Kynttilässä palaa tuli. Tulen katselu rauhoittaa ja rentouttaa. Ajatuksissa asuu kaipaus. Maanantaina koirakaverimme nukkui pois. Yhteistä taivalta ehti kertyä liki 14 vuotta.

12 kommenttia:

 1. Otan osaa. Olen joutunut luopumaan jo monesta koirakaverista ja suru oli suuri. Koita kestää! Ihana kynttilän jalka sinulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selma, kiitos osaanotosta! Tänään jo tuntuu siltä, että olipa meille koirulin kanssa hyvä yhteinen taival :)

   Poista
 2. Osanottoni.

  Kynttilänjalka on tosi kiva, en ole minäkään nähnyt tuommoista ennen, mutta alan metsästämään jos vaikka joskus tulisi vastaan, hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!

   Ehkä näitä kynttilänjalkoja on vähemmän tarjolla kirppiksillä tai sitten niitä on ylipäänsäkin tehty kulhoja vähemmän, kun en ole ennen tälläiseen törmännyt. En kyllä muista edes mummuloissakaan tälläistä nähneeni. Mutta juu, aika hauskahan tuo on :)

   Poista
 3. Olen pahoillani. 14 vuotta on hyvä aika, mutta eihän rakkaasta ystävästä ole koskaan sopiva aika luopua.

  Mulle on tullut sellainen olo, että Nuutajäri on nyt tekemässä oikein vasta toista tulemistaan. Olenko väärässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 14 vuotta on tosiaan kunnioitettava koiran ikä, ja viime kesästä lähtien meillä olikin eräänläinen jatkoaika koiramme kanssa. Lämmöllä muistaen :)

   Miranda kulhoja on ainakin näkynyt eri kokoisina blogeissakin, joten siinä mielessä ainakin Heikki Orvolan suunnittelemat tuotteet ovat edelleen pop (vai taas?!). Nuutajärven maljakoitakin olen jonkun verran bongaillut. Toisaalta vaikuttaa siltä, että ihan 80/90-luvun astiat ja lasitavarat ovat myös nousussa, joten ehkä ihan lähihistorian tuotokset ovat kohta taas kuuminta hottia.

   Poista
 4. Ompa hieno kynttilänjalka, erilainen ja sopii tuohon pöydälle/pallille hyvin.
  ...14vuotta on pitkä aika, kaipauksen hetkiä ei voine välttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miranda kynttilänjalka on jo mukavasti sopeutunut meille :)

   Niin, sitähän se on, luopumista ja kaipausta jälkikäteen.

   Poista
 5. Upea kynttilänjalka! Ja minulta myös osanottoni, hyvästä kaverista on vaikea luopua, mutta 14 v. oli jo korkea ikä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osanotosta! Kyllä meidän pikku herra tosiaan jaksoi joukoissamme kunnioitettavan pitkään.

   Poista
 6. Jaksamisia koiran pois menosta. Meillä itsellä kaksi koiraa ja voin vaan kuvitella, miten raskasta on niistä joskus luopua...

  Oli kiva tietää tuolle sarjalle nimi. Itselläni on mummiltani ja äidiltäni saatuna kaksi tuollaista kynttilänjalkaa kirkkaana, kaks kermakkoa ja yksi jalallinen kulho,sekä turkoosina yksi jalallinen pikkuleipävati.
  Vaikka en niitä ihan hirveästi ole rakastanut, niin silti ne on ollut juhlissa käytössä, enkä ole niistä raaskinut luopua. Kokokonaisuus on niin simppeli juhlien kahvipöydässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nora! Koirakaveri on muistoissamme. Hieno herrasmies oli hän :)

   Miranda on kokenut varmaankin uuden tulemisen ihan nyt parin viime vuoden aikana. Käsittääkseni hinnat ovat myös kirppiksillä aika kovassa nousussa. Jossain kesäisillä antiikkimarkkinoilla Miranda-kulhon hinta oli jo + 50 euroa. Kirkkaana ja turkoosina tämä Miranda onkin muuten oikein hieno!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...