.

31.1.2013

Eräänä kauniina päivänä

Pistetäänpä sitten vuoden ensimmäinen kuukausi pakettiin, eli se on morjensta vaan tammikuulle. En jää kyllä hirveästi talvista kuukautta kaipaamaan, vaan pikemminkin hypin tuplaloikkauksin kohti kevättä.

Päivällä saa jo onneksi nauttia hieman päivänvalosta. Kahvitunnin aikaan selailin uusimpia sisustuslehtiä, ja heiluin myös hetken kamera kädessä. Pienet väripilkahdukset kotosalla suuntaavat myös ajatuksia kevättä kohti. Samoin näyttävät nuo viimeisimmät lehtien kannet kisailevan violetin, pinkin, turkoosin ja vihreän sävyissä. Enpä taida olla ihan ainoa, jolle kirkkaat värit ja jopa pastellitkin taas kuiskuttelevat houkutuksiaan.


11 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ! Selvä kevään lähestymisen merkki tuo värien kuiskailu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Samaa mieltä - kevään tullen ajatuksiin hiipii kirkkaat värit sekä pastelliset unelmat :)

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Kauniita nuo ruusut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, ruusuista löytyy noita kivoja sävyjä vähän joka lähtöön.

   Poista
 3. Voi miten ihania näkymiä taas sielä! Toi jullari ja herkät ruusut sopii tosi kivasti yhteen. Mäkin haluun kukkia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunkikäynnin yhteydessä teki mieli kurvata kukkakaupan kautta, ja käydä kurkkimassa, että millaisia vaihtoehtoja on tällä kertaa tarjolla. Hempeät ruusut houkuttivat eniten :)

   Poista
 4. Asetelma senkin päällä on niin silmiähivelän onnistunut väreineen, materiaaleineen ja muotoineen, palasin kuvaan muutamankin kerran. :) Päärynäjulisteen ilme on ihana, julisteen värit ovat kivat, minusta kivammat kuin siinä omppujulisteessa (en nyt muista hedelmäjulisteiden tekijää). Voisin päärynän laittaa omallekin seinälle, seinätilaa ei vaan enää ole oikein vapaana. Tosin voisihan julisteita vaihdellakin.

  Tuosta Artekin lampusta kysyisin. Nuo lampun alareunan kolot; heijastaako valo niistä jotenkin kuvioita ja jos heijastaa, niin onko se häiritsevää? Vailaiseeko lamppu sinusta pöydälle sopivasti, niin että näkee vaikka lehteä lukea? Pitkään olen pähkäillyt tuollaisen valkoisen (tai mustan) ja Muuton Myyn välillä ja lopulta tuo Artekin houkuttaisi enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkkari on Göteborgilaisen Fine Little Day puodin tuotoksia. Niiltähän löytyy myös se Apple Papple omppuversio. Tämä päärynä on minusta kiva, mutta tytär ihmetteli, että "miksi tuo päärynä on surullinen?" Minusta päärynä ei näytä surulliselta, mutta jotenkin kyllä ilme on sellainen "hymphf".

   Mun mielestä valaisimen sivun aukoista ei valo heijastu, vaan näkyy aika samalla tavalla kuin valo lampun alapuoleltakin. Polttimo on aika syvällä lamppukuvun sisällä, joten valaisin jollakin tasolla "syö" osan valosta. Itse miellän tämän enemmän tunnelma & yleisvaloksi, kuin varsinaiseksi tehokkaaksi työvaloksi. Meillä kyllä ruokapöytä toimii yleiskeskuksena, jossa tehdään läksyjä, luetaan lehtiä (ja jopa ruokaillaan), joten hätätilassa pärjäisi vaikka ihan näillä kahdella kattovalollakin. Pimeimpään vuodenaikaan meillä on samassa isossa tilassa muitakin lamppuja päällä.

   Muuton Myy on muuten myös tosi ihana. Kun vaaleanpunainen versio tuli myyntiin, niin aloin heti ajatella sitä meidän peräkammariin. Aijai :)

   Poista
  2. Vaikeammaksi menee lampun valinta vaan. Sillä ei ole varsinaista tarvetta, mutta halu saada (kivampi) lamppu keittiön pöydän päälle on mietityttänyt jo tovin ja nyt on kaikenmaailman kivoja alennuksia, joita voisi hyödyntää.

   Mulle riittäisi yksi lamppu, kaksi olisi haluttuun kohtaan liikaa. Olisikohan se Muuton Myy sittenkin... voisi olla siis valaisevampi Hesarin lukuun ja mitä nyt ns. ruokapöydän eli yleispöydän äärellä teenkin. Tykkään molemmista lampuista ja molemmat ovat klassikoitakin - Myy minusta tuleva sellainen - vaikka oma mieltymys on toki tärkeämpi kuin ns. yleinen klassikkouskäsitys. Myy olisi parempi, mutta mieli halajaisi jotenkin tuota Artekia enempi. Vaikeaa on (kun sen sellaiseksi tekee) :)

   Poista
  3. Niin ja sitten olisi vielä Innoluxin valmistama Lisa Johansson Papen kaunis Lisa-valaisin, jossa on samantapaista muotokieltä. SEKIN olisi kiva ja sellainen ikuinen... mie on vähän jahkaaja välillä. :)

   Poista
  4. Meillä oli ruokapöydän päälle aiemmin Ikean ihan perus siistin valaisimet (valkoista lasia kupu) ja ajatuksena oli, että pikku hiljaa nuo sitten korvataan sellaisilla "keep forever" hankinnoilla. Valaisimen hankinnan jälkeen meillä on muutkin valaisimet vaihtaneet paikkaa keskenään, kun ripustukset menivät uusiksi. Samalla siis piristystä useampaan eri huoneeseen :)

   Tuo Lisa-valaisin on tosiaan klassikko, ja siinä mulle käy samalla tavalla kuin A330S-valaisimen kanssa - alan ihastella väri vaihtoehtoa, joka itselle ei ole niin ominainen (Lisa- messinki, Artekin valaisin - Golden Bell).

   Parempi muuten jahkailla, kuin tehdä hankinta suin päin. Ja näitä valaisimia kun saa jatkossakin, niin päätökselle ei ole niin suuri kiire (paitsi jos joku näistä tulisi vastaan vaikka jossain edullisella kierrätyspalstalla tai kirppiksellä (I wish...))

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...