.

25.1.2013

Vielä kerranVielä kerran samaiset valkoiset ruusut, jotka ovat esiintyneet mukana jo ainakin parissa eri postauksessa, ja parista eri kuvakulmasta. Voi siinä tietysti käydä niin, että vielä tämäkään kerta ei jää viimeiseksi, vaan tallennan täällä ruususten elämän seuraaviakin vaiheita. Ainakin ruusut näyttävät edelleen kauniilta.

Ruusukimpun myötä toivotan hyvää viikonloppua. Samalla haluan toivottaa myös uudet lukijani lämpimästi tervetulleiksi. Nyt onkin hyvä ajankohta alkaa miettimään jotain kivaa (ja kenties keväistä) arvontaa teidän lukijoiden iloksi. Nähdään!

10 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jane! Mukavaa talvista viikonloppua!!

   Poista
 2. Ruusut ovat aina ilo silmälle, varsinkin valkoisina! Näkisin mielelläni täällä myös kimpun seuraavat vaiheet, minusta kun kukat ovat niin kauniita vielä elämänsä "ehtoopuolellakin" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusu on tosiaan kaunis eri vaiheissaan. Kaikki kukat ei pysty tähän samaan :)

   Poista
 3. Olipa hauskaa löytää jälleen uusi, kiehtova blogi ja saada sen kunniaksi kimppu ruusuja katsottavaksi. Olen koko viikon ihaillut kotonani valkoisia ruusuja, ja näköjään ne piristävät monia muitakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä leikkokukat vaan piristävät kotia ja tuovat pienen juhlan ripauksen arjenkin keskelle. Valkoiset ruusut ovat kyllä ihan omaa luokkaansa, ja ne passaavat hyvin vaikka elegantin tyylikkääseen tai maalaisromanttiseen tunnelmaan.

   Kiva kun kävit täällä meillä kylässä :)

   Poista
 4. Onnellista viikonloppua. Mulla on vaaleanpinkkejä ruusuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Veikkaanpa, että meidän kotiinkin nuo vaaleanpunaiset (ja keltaiset) ruusut hiipivät kevään lähestyessä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitokset, ja oikein mukavaa viikonvaihdetta myös Uutistoimistoon!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...