.

9.1.2013

Still Hanging TherePeräkammarissa hengailee vielä (joulu)koristeet langalla. Ei noita raaski vielä ottaa pois. Koristeet ovat värisävyiltään aika maanläheisiä ja neutraaleja, joten siinäkään mielessä niistä ei ole tule mitkään tonttuhyppelyt mieleen. Muuten kotosalla on aika sellainen yksinkertainen on kaunista -tunnelma tällä hetkellä. Edes tulppaanikimput eivät ole vielä huudelleet perään kylillä käydessä.

Viime keväänä iski hillitön pastellivärien himo. Varsinkin keltainen ja pinkki pyrkivät valtaamaan alaa. Toistaiseksi pastellit ovat lähinnä jyllänneet meidän peräkammarin perukoilla, ja olohuone-keittiötilassa on paikoillaan ne perus asiat eli harmaa, valkoinen ja musta, sekä tehosteena keittiön puolella keltainen ja olohuoneessa puolestaan vihreä.

Muistilappu minulle: Kynttilöitä pitäisi käydä ostamassa lisää. Ne on suurin piirtein loppuun polteltu.

4 kommenttia:

 1. Kyllähän joulukoristeita vielä voi olla...varsinkin noin kauniita...itselläkin paperitähdet vielä ikkunoilla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kolme tähteä vielä esillä. Yhdessä on valo ja kaksi muuta on ihan sellaisenaan.

   Poista
 2. Nuohan ovat niin kivoja, että voi pitää vaikka ympäri vuoden, jos siltä tuntuu. Erityisesti tuo pelti(?)balleriina nappasi katseeni, tosi kiva. Kärpässienet jäi itseltä ostamatta tänä vuonna, mutta eiköhän niitä ensi vuonnakin tule myyntiin.

  Mow ja Batman-tyttö -julisteet ovat aivan kertakaikkisen mahtavat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkeinpä nämä menevät ympäri vuoden. Ehkä narulla hengailevat joulukuuset (harmaata kangasta) ovat kohta vähän liikaa, kun niissä on pienet kilikellotkin. Ballerina-tyttö voisi koristaa peräkammaria vielä kevään koittaessakin.

   Nämä ovat suosikki julisteeni. Kumpikin kivoja, ja hieman eri syistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...